• За нас

   Фирма Брава ЕООД е специализирана в търговия на едро и дребно с матраци, топери, подматрачни рамки, легла, спални, спално бельо и аксесоари чрез магазинна мрежа (собствена и партньорска), складови бази и онлайн предлагане. Цялостният фокус е sleep индустрията с грижа за комфорта във всяка съвременна спалня.

    

   Фирмата има търговски обекти в София, Бургас и Видин, както и онлайн магазин с над 700 продукта www.brava.bg, като в портфолиото й присъстват следните марки:

    

   - матраци и подматрачни рамки: Нани, Тед, Магнифлекс, Дормео, Парадайс, Латекс, Екон, Блян, Happy Dreams, Голд Аполо, Хегра, Рос Мари, Темпур, Sealy, Pierre Cardin, Yatas, Schlaraffia, Don Almohadon.
   - спално бельо и възглавници: Mexx, Benetton, Setex, Esprit, Sisley, Penelope, Панагюрище 1962, Fan, Technogel, Ivorimatex.

    

   Всички тези марки можете да видите и пробвате в шоуруми BRAVA, да прочетете пълна информация за тях и поръчате онлайн на www.brava.bg

    

   Фирма Брава е изключителен дистрибутор за Бургаска област на марката матраци НАНИ, които се поддържат във всички модели и размери в складовата ни база в гр.Бургас. Доказателство за високото качество на този бранд са стотиците обзаведени по българското черноморие хотели и техните доволни собственици.

    

   Стъпките към Успеха

    

   Магазин за матраци БРАВА ЕООД развива своите пазарни позиции, подхождайки с внимание към всеки детайл като:

    

            - Избор на партньори и индивидуални политики за взаимоотношения с тях;

    

   Само през 2010 г. дружеството привлече като свои партньори близо 20 нови български и световноизвестни марки, зад които стоят най-успешните матраци, подматрачни рамки, легла, спални и други изделия в sleep индустрията.
   Избор на матраци, подматрачни рамки и други продукти с гарантирано качество, доказано с необходимите сертификати и политика за непрекъснато развитие на асортимента;
   Заедно с новите марки матраци, през 2010 г., в нашето портфолио поетапно заемаха място съвсем нови категории продукти като специализираните матраци и други изделия за деца, спалното бельо и др. На този етап, онлайн магазинът съдържа над 700 предложения за матраци и всичко за съвременните спални, с тенденция за увеличаване през 2011 г.

    

            - Избор на маркетингови стратегии и подходи, които увеличават търсенето и гарантират уникалност в предлагането.

    

   Със създаването на свой онлайн магазин в началото на 2010 г., магазин за матраци БРАВА ЕООД постави основите на една съвсем нова платформа за развитие. Успоредно с нея, дружеството продължи да открива и нови търговски обекти, като магазина за матраци и подматрачни рамки във Видин, както и да усъвършенства предлагането си на матраци, подматрачни рамки и разнообразни аксесоари за спални във вече съществуващите - в Бургас и София. Разширението на базата и асортимента от матраци и подматрачни рамки, създаде условия и за нови услуги, като възможността за доставка на матраците и останалите артикули в цялата страна чрез нашия онлайн магазин и пазаруването на изплащане.
   Увеличихме участията си в национални и международни специализирани изложения за матраци, подматрачни рамки, спални и други.
   Като естествено продължение на успешния ни маркетинг, през 2010 г. магазин за матраци БРАВА ООД заяви своята изцяло нова корпоративна визия и слоган. „Пазарувай изгодно, сънувай удобно!” изразява категорично мисията на дружеството.
   Нашите избори се основават на множество проучвания и анализи, както и на личен опит, затова ние се чувстваме винаги сигурни в решенията си.


   Нашата Оферта

    

   Чрез своя онлайн магазин за матраци БРАВА ви дава възможност не само да купувате по-евтино и по-бързо, но и правото на добре информиран избор.

    

   Магазин за матраци БРАВА ЕООД е основен представител на търговската марка Нани и официален дистрибутор на марките: Нани, Тед, РосМари, Латекс, Magniflex, Dormeo, Life Sleep, Матраци ТЕД, Paradise, матраци Блян, Tempur, benetton, MEXX, „Панагюрище 1962” спално бельо, ESPRIT home, s.Oliver, Sisley Casa. Gold Apolo, Спелта, TAC, Technogel, Sealy, Setex, Schlaraffia.

    

   В изпълнение на своята мисия онлайн магазин за матраци БРАВА предлага все повече модели с възможност за абсолютна персонализация на продукта. Клиентът сам определя формата, размера, съдържанието на текстила, степента на твърдост и други!

    

   Магазин за матраци БРАВА съветва! Следете информацията за нови матраци и други продукти, за да получавате най-доброто от световната sleep индустрия при най-изгодни условия.