Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак

четвъртък, 16 май 2019 г. 16:56:38 Europe/Sofia

 

Какво представляват двата вида матраци

Еднолицевият вариант е с вградена подматрачна рамка и е възможно използването съответно само на едната страна, откъдето идва и наименованието му. Той е по-евтиният вариант, но по-бързо се деформира и не може да се завърта за по-голяма дълготрайност.

 

Двулицевите модели пък изискват закупуването на допълнителна подматрачна рамка и позволяват употребата и на двете лица, като едното е предназначено за зимния период, а другото за летния. Съответно, едното лице е покрито с вълнена, а другото с памучна вата. За повишена дълготрайност, поне два пъти в годината се препоръчва завъртането на страните.

 

Какво трябва да знаем при избора им

За да определим кой от двата да изберем е необходимо да вземем някои особености, като например вида на леглото, което притежавате. Към момента се предлагат модели и за единия и за другия вид матраци, както и комбинирано. На следващо място, трябва да се съобразим и с разполагаемия бюджет, както и дали ще ползваме новата си покупка дълготрайно или временно, на вилата, в общежитие и т.н. Ако бюджетът е по-ограничен и ще ползваме покупката си временно, то недвусмислено, еднолицевият модел е за предпочитане.

 

Ако обаче ще правите покупка за дълготрайно и ежедневно ползване, то двулицевият тип е по-удачното решение. Освен споменатите по-горе предимства, само те притежават калъф с цип за лесно сваляне и пране, те имат различна степен на твърдост на отделните страни и т.н.

 

Какви видове ще видите в сайта

При нас онлайн на Brava.bg ще видите различни типове, включително и от описаните в настоящия материал, получавайки още възможности за избор както по размери, така и по налични технологии за комфорт, дебелина и вътрешна структура. Всеки един от тях е изработен по най-съвременни методи за производство и гарантирано ще Ви донесе:

  • удобство за сън;
  • повишено ниво на комфорт;
  • намаляване или пълно отшумяване на болките в гърба и кръста;
  • отлично усещане и бързо заспиване.

 

Накратко, ако искате да усетите удоволствието от спокойния нощен сън, заповядайте при нас и ние ще Ви  предложим отлично обслужване от екип професионалисти в областта, голямо разнообразие за избор и Топ цени. Вижте нашите предложения и при нужда от помощ ни пишете или позвънете и с радост ще помогнем. Очакваме Ви!

 

Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч