Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Какъв диван да изберем

понеделник, 28 октомври 2019 г. 14:04:13 Europe/Sofia

Какво трябва да имаме предвид при избора на диван

Ето няколко отделни момента, на които е важно да обърнем внимание, когато отидем в магазина:

  • Механизъм - обърнете внимание на механизма за разгъване. Той трябва да е лесен и прост за употреба;

  • Рамка - от материала на производство зависи и дълготрайността на изделието. Металът е отлично решение за случая, защото е здрав, дълготраен и издръжлив на механични въздействия;

  • Пълнеж / материя - производителите на съвременни решения предимно предпочитат, пълнежът да е от изкуствени материали, като пяна, каучук и т.н. В по-нискоценовите категории се срещат и варианти с пружинни блокове. Те се отличават с дълготрайност и ортопедични свойства;

  • Тапицерия - скъпите луксозни изделия са тапицирани с висококачествена естествена кожа. Нейните предимства са значителни и тя не се влияе от химическо третиране или ултравиолетово излагане, не се плаши от разливане на течности и т.н. По-евтините аналози разбира се са от изкуствена кожа, както и от плат;

  • Размери - предварително бъдете наясно с нужните размери, за да е възможно новата покупка да пасне точно на предвиденото за нея място. Това особено важи, ако пространството е твърде ограничено.

 

Начини на почистване

Ако основата е кожа, то тя е най-лесна за обслужване и почистване, защото е гладка, не попива и позволява третиране с различни не тежки почистващи препарати. Ако пък бъде разлята някаква течност, то препоръчително е веднага да се избърше със суха кърпа и готово. 

 

При тапицерия от плат или плюш обаче, нещата стоят по друг начин. След разливане на течности или при изцапване, петното не може да излезе веднага, както в по-горния случай. Това се случва поради пропиването му в тъканите, но много ефективен вариант е почистването му с парочистачка. Тя генерира гореща пара, проникваща директно в тъканите, премахвайки от всяка власинка на материята дори и най-упоритите замърсители.

 

Какви видове ще видите в Brava.bg

Основно при нас ще срещнете два вида, а именно разтегателни и стандартни, от които всъщност имате и по-голям избор на дизайни, размери и брой места за сядане. Всеки от тях е изработен от висококачествени материи и е производство на доказали се вече марки, като Parallel, TED, Chill Out Ergodesign и т.н.

 

За да се възползвате от изгодните евтини предложения на онлайн магазин brava.bg посетете ни дори още сега и се уверете сами в разнообразието на продуктовата ни гама, избирайки най-доброто за Вас решение. Всяко от тях е с подробно описание за да се запознаете предварително с възможностите му, а ако изпитвате трудности, нашите екипи са насреща да съдействат в подбора. Очакваме Ви!

 

Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч