Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Магията на испанските матраци

събота, 6 октомври 2018 г. 18:28:59 Europe/Sofia

Производството на матраци е доста разпространено в Европа, като почти всяка страна има роден производител, който се отличава по някакъв начин, независимо дали ценово или технологично. Испания е една от европейските държави с най-много производители и фирми предлагащи матраци, както и с най-стари традиции в производството на матраци.

Качеството на испанските матраци е безспорно, а различните видове обхващат абсолютно целия ценови диапазон и могат да отговорят дори и на най-странното изискване на клиента. Разбира се, испанските матраци присъстват и на българския пазар, като това не е от скоро. 

Тук ще разгледаме някои от по-известните испански производители у нас, чиито матраци може да намерите в онлайн магазин Brava.bg.

испански матраци don almohadonDon Almohadon

Испанският производител на матраци Don Almohadon е една от фирмите с най-запомнящо се пазарно присъствие. Продуктите им винаги са съобразени с европейските стандарти и са абсолютен еквивалент на комфорта, удобството и екологичността, която европейският потребител търси.

Компанията ежегодно прави изследвания свързани с човешкото тяло и това как то се влияе от матрака, възглавницата и тн. по време на сън – позицията на гръбначния стълб, точките на напрежение и кръвообращението, влиянието на матрака върху физическата и психическата отмора. Именно резултатите от изследванията им са основа за създаването на иновативните им продукти, които не само са издържани стилово и откъм дизайн, но и предоставят здравословен, отпочиващ и релаксиращ сън.

Запазена марка на Don Almohadon е единствената за момента, патентована мемори пяна, която не губи специфичните си и характерни свойства след изпиране. По този начин, испанският бранд комбинира единствени по рода си материали с реални резултати от изследвания на човешкия сън, за да създаде серия матраци, които наистина да отговорят на всяко изискване в най-дребни детайли. А цената на испански матраци Don Almohadon е достатъчно балансирана, за да докаже, че марката работи в полза на клиента.

Elastic Confort

Какво се получава, когато група професионалисти с над десетгодишен опит в производството, разработката и продажбата на матраци и възглавници се обединят и създадат своя собствена марка испански матраци? Отговорът е добре обмислен продукт, комбинация от висококачествени материали и модерни технологии, който не просто подобрява съня, а подобрява качеството на живот. 

испански матраци технология ionizzed

Целта на продуктите Elastic Confort е подобрение на съня. Именно за това, фирмата работи с експерти от най-различни сфери, за да създаде достатъчно иновативни продукти, които да предоставят условия за най-добър сън.

Испанският бранд разполага със собствен отдел за иновации и развитие, който се грижи производството да е винаги една стъпка напред, както технологично, така и организационно. Специалистите в него разглеждат взаимоотношенията между човешкото тяло и матрака по време на сън, както и разработва собствени технологични решения, доста от които с патент. 

Една от тези разработки на Elastic Confort e технологията IONIZZED. Чрез доста изследователска работа е създаден процес, който позволява микрокапсулиране на аниони и импрегнирането им към интелигентни тъкани. С анионизираната тъкан се покриват матрака, а посредством триенето, което извършваме със собствените си движения, докато спим върху матрака, материята освобождава капсулираните аниони в стаята, които от своя страна противодействат на наличието на катиони, като по този начин се създава здравословна среда за спокоен сън. 

Както виждате, испанските матраци нямат еквивалент, когато става дума за иновативност и технологична издържаност. А в Brava.bg може да намерите точния матрак за вас и вашето семейство.

Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч