Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

В кои ситуации ти трябва топ матрак?

събота, 1 септември 2018 г. 20:15:30 Europe/Sofia

Топ матракът представлява мини матрак с височина от 5 до 9 см. и е предназначен да се поставя върху друг матрак. Мнозина не знаят за какво служат топ матраците и тук ще дадем няколко ситуации, в които можеш да се възползваш от предимствата на този чудесен продукт. Но нека първо разгледаме какви предимства има топ матракът.

топ матракОбикновено топ матраците са леки, удобни и мобилни. Какво означава това? Означава, че можеш да го сгънеш на руло и вземеш с теб навсякъде, където пожелаеш. Това не е присъщо за обикновените матраци и дава уникални приложения на топерите. Топ матраците могат да бъдат изработени от латекс, полиуретанова пяна или мемори пяна и осигуряват различни нива на твърдост, според предпочитанията на всеки. Те са добро временно решение, т.к. цената им е значително по-ниска от тази на обикновените матраци. Ето и нашите предложения за ситуации, в които ще ти е по-добре с топ матрак под ръка: 

1. Живееш под наем и матракът ти е ужасен 

В България жилищата, които се отдават под наем обикновено не разполагат с много добри, да не кажем луксозни условия за живот. Едно от нещата, които могат да създадат голям дискомфорт е матракът. Старите матраци могат да имат дефекти, да не осигуряват стабилна опора на тялото по време на сън и това да рефлектира в нездравословен и непълноценен сън. Има решение! Не е необходимо да влагаш голяма сума пари за нов матрак, особено когато наемодателят няма да покрие разхода. Топ матраците са идеалната алтернатива. Студентите също могат да се възползват от това предимство, т.к. всички знаем какви са условията в повечето общежития. Освен това можеш да го вземеш с теб, когато се преместиш.

2. Допълнение към туристическата екипировка

На палатка в планината или на плажа? Ако си любител на този вид преживявания или пък си запален рибар, топ матраците могат да ти бъдат от голяма полза. Както казахме в по-горните редове, можеш да го сгънеш на руло и да го вземеш с теб, където пожелаеш. Това включва приключенията на платка, къмпинги, риболов с преспиване, летен лагер и всички от този род, които се сетиш. Има много големи разнообразия от материали и размери. Можеш да намериш размери от 60 до 200 см. ширина.

топер3. Нямаш стая за гости

Това не ни изненадва изобщо. Повечето домакинства нямат отделни неизползваеми стаи за гости. Много често когато посрещат роднини, те остават във всекидневната и спят на канапето. Това е добър вариант, когато искаш да спестиш пари за хотел на гостите си, но разтегателните канапета не са най-удобното място за сън. Ако искаш да си добър домакин и да осигуриш по-голямо удобство на гостите си, винаги можеш да инвестираш в хубав топер. Не заема много място в гардероба, цената е достъпна и гарантираме, че гостите ти ще го оценят много високо.

Това са само част от добрите практики на топ матраците. Сигурни сме, че имат и още полезни и практични приложения. А ти за какво би ползвал топ матрак?

Всички топери можеш да разгледаш в нашето меню в раздел Топ матраци и да сортираш по цена, име и позиция. 

Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч