Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Защо да си вземете топ матрак с мемори пяна

сряда, 15 декември 2021 г. 16:28:39 Europe/Sofia

Сред ключовите показатели, влияещи на нормалния ви сън, е матракът и неговото качество. Съвсем естествено е, че с времето дори и най-качествените модели се износят и не успяват да осигуряват комфорт, както през първите години на есплоатацията им.

В резултат на това сънят ви вече няма да бъде напълно пълноценен, което със сигурност ще окаже отражение на настроението и енергията ви. За да избегнете дискомфорта през нощта, има различни решения.

Най-популярното от тях е покупката на топ матрак с мемори пяна. Пазарът предлага висококачествени модели, които не само могат да ви спестят доста пари, но и да ви гарантират достатъчното количество сън, за което мечтаете.

В своята същност топ матракът може да се окаже едно безценно допълнение към вашия стар матрак. Поставя се върху стария матрак, за да подобри качеството на съня вив зависимост от потребностите на потребителите на пазара има много и разнообразни модели.

Например, някои използват вълна, за да осигурят повече комфорт и топлина през студените зимни нощи. На кой вариант ще се спрете зависи от вас.

Безспорно предимство на топ матраците с мемори пяна е, че могат да се използват на много места, като например върху неудобни и твърди дивани в хола, когато имате гости, на къмпинг или върху остарели основни матраци.

Топ матраците с мемори пяна са лесни за сгъване, прибиране и съхранение, когато нямате нужда от тях. Просто ги навийте на руло и ги приберете, докато не ви потрябват отново. Идеалното решение е, когато имате гости и искате да им създадете необходимия комфорт да използвате топ матраците с мемори пяна.

Как да направите правилен избор?

За да направите един наистина безгрешен избор, ви съветваме да вземете предвид колко съществени детайла. Дебелината на горната част е една от най-важните. Тя трябва да бъде най-малко 3 см. Оптимално е да е около 5-6 см според експертите. Това ще осигури освежаваща и приятна среда за сън. Някои модели имат масажиращ горен слой за още повече комфорт през нощта. Пазарът е изключително разнообразен по отношение на характеристики и цени. Всичко, което трябва да направите, е да се запознаете с офертата и да направите избор според вашите нужди.

Отличителна черта на мемори пяната е възможността да следва извивките на вашето тяло и по този начин редуцира напрежението върху гръбначния ви стълб. По този начин тялото ви се отпуска изцяло и се събуждате свежи и отпочинали. Някои модели са ортопедични. Ако търсите антибактериален топ матрак с мемори пяна, можете да купите такъв с калъфка, изработена от екстракт от алое вера.

Топ матраци може да намерите на много български, а и чужди марки.

Сред безспорните лидери на пазара са:

  • ТЕД
  • iSleep
  • Magniflex
  • Нани
  • Парадайс
  • Блян
  • Класик и др.

Намерете най-подходящия за вас още днес в сайта на BRAVA.

Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч