Матраци Amber

Няма намерени продукти в тази категория

Матрак с Кехлибар

Amber носи името на кехлибара, съдържащ се в него. Кехлибарът  e природен материал, който се добива от иглолистни дървета и е наричан още “дар от слънцето”. Кехлибарът е полускъпоценен камък, който освен, че е красив, е и известен с благотворните си свойства - отнема напрежението от тялото, има успокояващ ефект и елиминира болките в гърба, ставите и мускулите. Така кехлибарът осигурява по-спокоен, дълбок и зареждащ сън всяка нощ.

    

Патентован иновативен метод

Чрез патентована от специалистите иновативна технология, полускъпоценния камък е интегриран в матрака, запазвайки неговите благотворни качества. Във всеки матрак Amber се съдържа 100% чист Балтийски кехлибар на прах. Специалната изработка пренася лечебните свойства на кехлибара в спалнята. Производството е единствено по рода си в света и се случва само в България.

Прецизно опаковане на руло

Amber пристига навит на руло и опакован в сак.

Безкомпромистно качество

Сертификатите за качество, които Amber притежава, гарантират за безкомпромисната му изработка, високия клас материали и грижа за здравето, всичко съобразено със световните стандарти.

    

- Сертификат за качество на текстила
- Сертификат клас А за човешки права
- Тест за издръжливост и устойчивост

Защо да изберете Brava?

Компетентните ни консултанти ще Ви помогнат да изберете здравословното решение за Вашия сън. Пазарувайте в нашите магазини на място или в онлайн магазина ни. Като сте готови с избора си, ние ще го доставим безплатно до всяко село или град в цялата страна. Осигурете си комфорт с Brava!

ПОДАРЕТЕ СИ СПОКОЕН И ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН - 100 ДНИ ТЕСТОВ ПЕРИОД

Условия за тест период и връщане на матрак Amber:
Предоставеният тест период ви осигурява възможността да използвате сто дни и нощи матрака, за да откриете, че сте направили правилния избор. В случай, че матракът не оправдае очакванията ви, матраци Stepin2Nature ще ви възстановят цялата сума и ще вземат матрака напълно безплатно от вашия дом.