За нас

 12.08.2021 г.

     

  

                                                        

                                                         

                                                         

                                                        

                                                           

                                                         

Основната дейност и фокус на магазини Brava е предлагането на продукти от Sleep индустрията - матраци, легла и спални, топ матраци и подматрачни рамки, възглавници, спално бельо и аксесоари за сън. Компанията разполага с търговски обекти и складова база в София, Бургас, Видин, Айтос, Стара Загора, Благоевград, Враца, Плевен, Пловдив, Варна, Велико Търново, Поморие и Ямбол, както и с онлайн магазин с над 1400 продукта, които се актуализират ежедневно.

В портфолиото ни присъстват марки като:

  • Нани, Тед, Магнифлекс, Isleep, Парадайс, Латекс Екон, Happy Dreams;
  • Рос Мари, Геномакс, Класик, Блян, Happy Dreams;
  • Mollyflex, Темпур, Sealy, Don Almohadon;
  • Technogel, B-sensible.

Всяка една от тези марки има международно признати сертификати за качество.

Артикулите от гамата им са с различни характеристики и обхващат голям ценови диапазон, което ги прави адаптивни и достъпни за всеки клиент. Голяма част от продуктите на тези марки може да намерите, видите, пробвате и сравните в нашите магазини BRAVA, а пълна информация за тях - да прочетете и поръчате онлайн на www.brava.bg

Усмихнатите и компетентни консултанти, индивидуалният подход към всеки наш клиент, актуалната информация и промоции, безплатните доставки в цялата страна и картите за отстъпки към лоялните и постоянни клиенти, правят магазини Brava предпочитани търговски обекти пред другите в бранша.

Магазини Brava са официален представител за Бургаска област на български матраци НАНИ, които са налични на склад във всички модели и размери. Доказателство за високото качество на този бранд и коректността ни като фирма-партньор са десетките обзаведени хотели по Българското черноморие и техните доволни собственици.