Топ матраци BellaNotte

Топ матраци BellaNotte
Топ матрак Aqua Memory, 6 см - BELLANOTTE Топ матрак Aqua Memory, 6 см - BELLANOTTE размери в см. / цена в лв. Добави в количката

Изследвания показват, че здравият сън намалява стреса и застаряването, подобрява жизнеността на човека и той се чувства по-щастлив. А какво е нужно за да можем да се наспиваме? Разбира се, качествен матрак, създаден да предостави удобство, комфорт и мекота. Едни такива ТОП-решения са моделите от марката Bellanotte, на които сега ще разгледаме предимствата и вариантите за съхранение.

Какви са предимствата на този вид топ матраци

Със своята по-различна технология за предоставяне на комфорт и удобство Aqua Memory, тези изделия са базирани на малки изпълнени с въздух клетки, образуващи във вътрешността въздушна възглавница, осигуряваща максимално усещане за мекота и удобство. Вътрешната AquaMemory сърцевина изцяло поема и разпределя равномерно натоварването, така че всеки мускул да се чувства на мястото си и да е в максимален покой за бързо възстановяване.

Това се постига чрез поддържане на гръбнака в изправено положение, така че сутрин да не се събуждате с болки в гърба, кръста и ставите. Ето как всъщност можете да подобрите съня си, без цялостна подмяна на стария диван или креват - поставяйки само този невероятен топер отгоре.

 

Лесни за употреба и съхранение

Със своите 6 см височина, той е изключително тънък и удобен за употреба, пренасяне и поставяне. Възможно е съхраняването и транспортирането му в навито на руло състояние за заемане на по-малко пространство. Не се деформира и разтяга и е подходящ за съхранение на всяко удобно за Вас място, без значение дали става дума за гардероба, секцията, скрина.

 

Ако възнамерявате да го приберете някъде за дългосрочен престой, ние Ви препоръчваме да го направите в специален вакуумен пакет. Той освен, че след вакуумирането ще направи матрака по-компактен, ще го запази напълно чист и ще го защитава от нападението на различните насекоми и микроорганизми.

Употребата му е изключително лесна и се изразява в простото поставяне отгоре върху старото легло и вече можете да започнете да го употребявате. Още през първата нощ, през която преспите на новия си топер, ще усетите промяната в съня и състоянието си на следващия ден. Така реално ще успеете да оцените какво всъщност сте си купили и защо казваме, че подобна придобивка е умно вложение.

Ако желаете и Вие да притежавате подобен аксесоар за спалнята, леглото, дивана и да забравите за безсънието, болките в ставите и гърба сутрин, посетете ни онлайн на brava.bg. Само тук ще се възползвате от евтините цени и дългогодишната гаранция на всеки от предлаганите продукти. Избирайки нас, получавате още:

  • професионално клиентско обслужване;

  • периодични промоционални предложения;

  • голямо разнообразие от разновидности за по-голям избор;

  • възможност за покупки на изплащане;

  • възможност за посещение директно в Наш търговски обект и за предварителното изпробване на предлаганите продукти.

Тези и още куп изненади и изгодни предложения Ви очакват, само ако ни се доверите. При нужда, задължително ни потърсете. Очакваме Ви!