Топ матраци Камбо

Топ матраци Камбо
Топ матрак Мемори, 8 см - КАМБО Топ матрак Мемори, 8 см - КАМБО размери в см. / цена в лв. Добави в количката

За да се събуждаме всяка сутрин отпочинали и изпълнени с енергия за нови подвизи, особено голям критерии е тялото да е максимално отпуснато и мускулите да са в покой. Това се постига чрез удобен ТОП матрак, способен да осигури нужните условия. В днешния ни материал ще Ви представим особеностите на решенията от компанията Камбо и ще разберем защо те са гарант за здравословна почивка.

 

Какво представляват

Това са тънки горни подложки, чието предназначение е да възстановят спокойствието и да Ви отърват от стреса при положение, че старият матрак вече се е деформирал и не е в състояние да изпълнява предназначението си. Те лесно се поставят, благодарение на четирите си ластика, прихващащи се по ъглите на леглото, а допълнителният калъф, благодарение на своя цип, лесно се сваля и поставя обратно. Той безпроблемно се пере, суши и глади.

 

Благодарение на страничната си силиконизирана памучна вата, изделията Камбо Ви даряват с изключително усещане за стабилност и мекота, позволяваща бързо да се отпуснете и да се потопите в света на приятните сънища. От къде обаче идва цялата магия?

 

Наличие на мемори пяна

Предлагат се с различна дебелина и вътрешен пълнеж, който обикновено е от мемори пяна, позволяваща естественото приспособяване към извивките на тялото, за да е възможно мускулите да се възстановят след натоварен работен ден.

 

Особена черта на изделията Камбо е доброто разпределение на тежестта на лежащия, така че при обръщане по време на сън, спящия в съседство да не успее да усети това. Подобен ефект се постига именно чрез правилното приспособяване и разпределение на тежестта, без да се образуват вибрации от движението.

 

Размери

Те варират и достигат диапазон от 190 до 200 см дължина и 72 см до 180 см ширина, което покрива критериите от детски модели, до такива за възрастни с единично легло и двойна спалня. Височината обикновено не е голяма и се вмества в пределите от 5 до 8 см, което е напълно естествено за подобен тип ТОП матраци.

 

За да получите желаният от Вас сън, заповядайте онлайн на brava.bg, където освен, че качеството е на ТОП ниво, цените са изключително евтини, а гаранцията най-продължителната. Избирайки нас, получавате още:

  • Закупуване на изплащане - за да не натоварвате бюджета си излишно, имате възможността да направите покупката си на изплащане, без допълнително оскъпяване;

  • Възможност за предварително изпробване - можете с очите си да се уверите във високото качество на изработката, като ни посетите в някой от физическите търговски обекти;

  • Изключително разнообразие на модели - със своите над 1000 продукта, ние успяваме да покрием широка гама от потребителски нужди;

  • Регулярни промоции - регулярните ни промоционални предложения, предоставят възможност на редовно следящите ни потребители да направят още по-достъпна покупка, така че присъединете се и Вие, като се абонирате за нашия бюлетин.

 

Очакваме Ви!