Походни легла

Легло с ламели Рома походно - ГЕНОМАКС Легло с ламели Рома походно - ГЕНОМАКС размери в см. / цена в лв. Добави в количката

Походните легла обикновено се помещават в дома ни, във вилата ни, или на село, където нямаме много налично място. Предлагат се в единични размери за временно ползване.

Какво представляват походните легла

Походните легла имат функцията да се разтягат и да се превръщат в удобно място за спане без да подсигуряваме повече спални. Основното им предимство е лесното сгъване и разгъване. Това ги прави практични, тъй като не заемат място и лесно се транспортират. Такива мебели заменят стандартното легло, което заема много място.

Основите на походните легла са няколко вида:

  • С ламели.
  • С платно.
  • С телена оплетка.

Какво означава - с ламели

Повечето походни легла се изработват от метална конструкция с определен брой еластични ламели, които  осигуряват на тялото най-естественото положение по време на сън и почивка.

Производство

Производството на походни легла предлага различни модели, а изборът им зависи от предназначението им. Обикновено се предлагат с матрак, с ядро от полиуретанова пяна, която е основен материал за производство на матраци и продукти за сън. Дамаската се изработва от качествена тъкан. Към някои модели може да се монтират колелца, които улесняват преместването му.

Фирми, които предлагат походни легла

  • Paradise
  • ТЕД
  • Геномакс

 

Походните легла са желан продукт във всеки дом, евтино решение за непредвидени гости или тесни помещения.