Сайт №1 за матраци в България!

Нашите магазини
0 Любими 0 Сравни
0 продукта

Безплатна доставка при поръчка над 100лв.

*Не важи за легла и мебели

Сайт №1 за матраци в България!

Безплатна доставка над 100лв. 
*Не важи за легла и мебели

Какъв диван да изберем

понеделник, 28 октомври 2019 г. 14:04:13 Europe/Sofia

Често върху дивана се събира цялото семейство за да гледа телевизия или когато в дома ни пристигнат гостите. Тоест, върху него се прекарва голяма част от времето ни и за това, той трябва да е удобен и комфортен. Кои са факторите за правилния избор и как да го поддържаме в отлично състояние дълги години, ще разберем от поредния ни материал.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Защо ни е нужно протектор за матрак

петък, 20 септември 2019 г. 13:01:49 Europe/Sofia

Протекторът за матрак осигурява подходящата защита срещу разливане на течности, среднощни напикавания, загуба на форма и замърсявания. Не бива обаче да се бърка с покривалото, защото последното се надява върху цялото изделие, а протекторът защитава само отгоре и отстрани. Какви са разновидностите му и неговите предимства ще разберем по-долу.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Какво е ортопедичен матрак

петък, 5 юли 2019 г. 10:28:59 Europe/Sofia

Има много хора с болки в гърба и кръста, както и в ставите по една или друга причина. За да намалеят те или да изчезнат напълно се изисква специална грижа, както и подходящ ортопедичен матрак, чийто предимства ще бъдат разгледани по-долу.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Какъв матрак да изберем за бебето

четвъртък, 13 юни 2019 г. 17:28:06 Europe/Sofia

Много родители решават да държат новороденото си в отделно креватче, което обаче трябва да е с всички необходими анатомични условия за спокойния сън на детето и неговото правилно развитие. Ето защо бяха създадени специални детски матраци с нужните размери. Какви видове обаче са достъпни и кои са най-предпочитаните ще разберем по-долу.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Матраците вече са широко използвани и почти няма частен или обществен дом, където те да не могат да бъдат видяни. Основно се делят на двулицеви и еднолицеви, но разликата между тях и кои са отличителните им черти и предимства, ще се опитаме да ги разясним в поредния ни материал.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

4 ПРИЧИНИ ДА СМЕНИТЕ МАТРАКА СИ

събота, 17 ноември 2018 г. 13:24:56 Europe/Sofia

Кога всъщност е дошъл моментът да замените стария си матрак с нов? Как да направите правилния избор, когато на пазара има такова голямо разнообразие от производители, технологии и материали за производство? И кой матрак всъщност е най-подходящ за Вас и семейство Ви? Ще се опитаме да разгледаме най-често срещаните проблеми. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Кой и защо е създал матраците от мемори пяна?

събота, 10 ноември 2018 г. 17:17:18 Europe/Sofia

Матраците от мемори пяна са много популярни в наши дни не само заради техния комфорт, но и поради здравословното им предимство. Това е едно от най-големите подобрения в индустрията изработваща матраци през последните години. Но откъде всъщност започва всичко?

Прочети повече
Публикувано в Матраци

5 начина да съхраните новия си матрак по-дълго

събота, 3 ноември 2018 г. 17:38:30 Europe/Sofia

Грижата за матрака е нещо, което трябва да включим в ежедневните си задължения. Може да не сте се замисляли, но всъщност една трета от живота ви преминава лежейки или спейки върху него. Впечатляващо дълъг период нали? Матракът е мястото, където се оттегляте след дълъг, напрегнат и динамичен ден, той ви помага да се заредите с нови сили за следващият такъв. Това не му ли придава достатъчна важност, за да помислите над това как да се грижите за него?

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Как се почиства матрак от мемори пяна

събота, 27 октомври 2018 г. 18:57:58 Europe/Sofia

Матракът не се побира в пералнята – пробвали сме, повярвайте ни – но винаги има начин да почистите матрака си, ако от време на време се появи някоя петно.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Ако не спите добре, това може да е следствие на това, че матракът ви е стар. Колко време един матрак ще бъде удобен за употреба зависи от това колко време прекарваме лежейки в него. Ако матрака е сплескан и груб, а пружините твърде разхлабени, то е време да помислите за закупуване на нов.

Прочети повече
Публикувано в Матраци