Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Любими 0 Сравни
0 продукта
0899 918 405, 0893 049 541
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Предимствата на ортопедичния матрак

понеделник, 10 август 2020 г. 14:12:19 Europe/Sofia

Ортопедичните матраци се появяват на пазара през 50-те години на миналия век. Те са по-твърди от обикновените и са така проектирани, че да осигуряват по-добра опора за гръбначния стълб и раменете. Този тип матраци са особено подходящи ако страдате от болки в гърба, остеопороза, артрит, ставни възпаления и други подобни заболявания. Препоръчителни са и за хора, които са претърпели травми, автомобилни катастрофи или такива със счупени крайници.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

През колко години трябва да се сменя матракът

понеделник, 29 юни 2020 г. 13:42:50 Europe/Sofia

През колко години трябва да се сменя матракът е въпрос, който за съжаление няма еднозначен отговор. На пазара вече има толкова много модели с различна структура и качество, че няма как да се даде един универсален срок, който да важи за всички. И тук, както и при повечето други продукти важи правилото, че обикновено 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Едва ли има човек, който да не е чувал за матраците с мемори пяна, но всъщност малко хора са наясно с всичките им предимства и недостатъци. Терминът „мемори пяна“ не е просто звучна думичка, която се използва, за да направи продукта по-интересен и да надуе цената. Зад него стои доста любопитна история, иновативни производствени технологии и уникални характеристики.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Качественият детски матрак е жизнено важен за правилното развитие на вашето дете. Мноgo проучвания доказват, че липсата на пълноценен сън води до проблеми с концентрацията, раздразнителност, лоши резултати в училище и дори проявяване на агресия. Неправилно подбраният матрак може също така да окаже негативно влияние и върху физическото развитие на детето – да провокира гръбначни изкривявания, схващания, главоболие или да активира алергии. Ето основните неща, на които трябва да обърнете внимание, преди да направите тази важна покупка:

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Кога за последно почистихте матрака си? Ако ви е трудно да си спомните, значи е крайно време да се заемете с това. Хубавият матрак е сериозна инвестиция, затова е важно да го поддържате в отлично състояние възможно най-дълго. Така ще сте сигурни, че парите ви не са отишли напразно.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Какъв диван да изберем

понеделник, 28 октомври 2019 г. 14:04:13 Europe/Sofia

Често върху дивана се събира цялото семейство за да гледа телевизия или когато в дома ни пристигнат гостите. Тоест, върху него се прекарва голяма част от времето ни и за това, той трябва да е удобен и комфортен. Кои са факторите за правилния избор и как да го поддържаме в отлично състояние дълги години, ще разберем от поредния ни материал.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Защо ни е нужно протектор за матрак

петък, 20 септември 2019 г. 13:01:49 Europe/Sofia

Протекторът за матрак осигурява подходящата защита срещу разливане на течности, среднощни напикавания, загуба на форма и замърсявания. Не бива обаче да се бърка с покривалото, защото последното се надява върху цялото изделие, а протекторът защитава само отгоре и отстрани. Какви са разновидностите му и неговите предимства ще разберем по-долу.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Какво е ортопедичен матрак

петък, 5 юли 2019 г. 10:28:59 Europe/Sofia

Има много хора с болки в гърба и кръста, както и в ставите по една или друга причина. За да намалеят те или да изчезнат напълно се изисква специална грижа, както и подходящ ортопедичен матрак, чийто предимства ще бъдат разгледани по-долу.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Какъв матрак да изберем за бебето

четвъртък, 13 юни 2019 г. 17:28:06 Europe/Sofia

Много родители решават да държат новороденото си в отделно креватче, което обаче трябва да е с всички необходими анатомични условия за спокойния сън на детето и неговото правилно развитие. Ето защо бяха създадени специални детски матраци с нужните размери. Какви видове обаче са достъпни и кои са най-предпочитаните ще разберем по-долу.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Матраците вече са широко използвани и почти няма частен или обществен дом, където те да не могат да бъдат видяни. Основно се делят на двулицеви и еднолицеви, но разликата между тях и кои са отличителните им черти и предимства, ще се опитаме да ги разясним в поредния ни материал.

Прочети повече
Публикувано в Матраци
Изберете телефон
0899 918 405 0893 049 541
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч