0899 918 405, 0893 049 541

Безплатна доставка при поръчка над 100лв.

*Не важи за легла и мебели

Сайт №1 за матраци в България!

Безплатна доставка над 100лв. 
*Не важи за легла и мебели

Магията на испанските матраци

събота, 6 октомври 2018 г. 18:28:59 Europe/Sofia

Качеството на испанските матраци е безспорно, а различните видове обхващат абсолютно целия ценови диапазон и могат да отговорят дори и на най-странното изискване на клиента. Разбира се, испанските матраци присъстват и на българския пазар, като това не е от скоро. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Италианските матраци и качеството

събота, 29 септември 2018 г. 19:01:24 Europe/Sofia

Смело можем да кажем, че има какво да научим от италианците по отношение на мода, дизайн, комфорт и култура. Производството на матраци не остава назад. Италианските матраци се славят с отлично качество в цял свят. На българския пазар също има доста силно присъствие на италиански марки матраци в лицето на гиганта Magniflex и Mollyflex. Тук ще разгледаме техните предимства и отличителни характеристики.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Български матраци – какви са предимствата им

събота, 22 септември 2018 г. 14:55:35 Europe/Sofia

Както сме споменавали в някои от миналите ни статии по темата, изборът на матрак не е съвсем лесна работа и има доста фактори, които могат да повлияят върху избора ви – твърдост, цена, качество, марка, размер и тн. Един от всички тези фактори е и държавата производител. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Защо ти е необходима подматрачна рамка?

събота, 15 септември 2018 г. 15:18:08 Europe/Sofia

На пазара има голямо разнообразие от подматрачни рамки. Можеш да избираш от рамки, изработени от различни материали и с различни функционалности. Всичко зависи от предпочитанията ти. Тук ще разгледаме основните видове и техните предимства, за да можеш да се ориентираш предварително за това, което търсиш.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Твърд матрак или мек матрак

събота, 8 септември 2018 г. 12:12:02 Europe/Sofia

Някои хора казват, че твърдият матрак е по-добрата опция от мекия матрак, други казват, че мекият матрак е по-добрият вариант от двата, а трети смятат, че какъвто и матрак да си изберете, твърдостта му няма значение, ако ви е удобен. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

В кои ситуации ти трябва топ матрак?

събота, 1 септември 2018 г. 20:15:30 Europe/Sofia

Топ матракът представлява мини матрак с височина от 5 до 9 см. и е предназначен да се поставя върху друг матрак. Мнозина не знаят за какво служат топ матраците и тук ще дадем няколко ситуации, в които можеш да се възползваш от предимствата на този чудесен продукт.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Мемори матрак или латексов матрак?

събота, 25 август 2018 г. 18:21:50 Europe/Sofia

Ако сте решили да си закупите нов матрак, то вероятно сте започнали да правите проучване какъв точно ви е нужен или кой е най-добрият като материал, марка и тн. Вероятно сте изчели и много информация относно последните тенденции при матраците, но така и не успявате да прецените коя информация е достоверна и коя не. Споменават се качествата на латексовите матраци, удобствата на мемори матраците и тн. Време е да разгледаме точно тези два вида матраци и да видим техните предимства. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Матраци от мемори пяна. Какво трябва да знаете?

петък, 17 август 2018 г. 14:53:34 Europe/Sofia

Мемори пяната се превърна в много разпространен и търсен материал за матраци у нас в последните години. На пазара вече има доста производители и вносители, които предлагат разнообразни модели с различни характеристики.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Вероятно сте попадали на термина „покет спринг“, когато сте си търсили нов матрак. Обикновено, матраците тип „покет спринг“ са обсипвани със суперлативи и се предлагат от най-добрите марки. Но въпросът е какво представляват тези матраци и каква е тази тяхна „магия“, която ги прави толкова предпочитани?

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Как да изберем матрак за дете?

неделя, 5 август 2018 г. 20:58:40 Europe/Sofia

Има няколко неща, които следва да имаш предвид при избора на матрак за твоето дете. Изборът на детски матрак е много важен. Не го подценявай и направи информиран избор, за да осигуриш спокойствие за теб и твоето дете. През първите 2 месеца бебето ти ще прекарва около 20 часа от денонощието в спане върху матрак, който ти си избрал. По тази причина здравословният и качествен сън е от съществено значение. Тук ще ти дадем полезни съвети, с които ще се справиш блестящо с тази задача.

Прочети повече
Публикувано в Матраци