Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Въпроси при купуването на нов матрак

вторник, 14 март 2023 г. 15:18:17 Europe/Sofia

Преди да преминете към въпросите, на които трябва да обърнете внимание при избора на нов матрак, трябва да знаете, че ако нямате същият матрак у дома е добре да го изпробвате в някои от шоурумите на магазините ни за матраци, да седнете и да се излегнете върху него както бихте го сторили, ако сте си вкъщи.  Изключително важно е да оцените правилно комфорта, който ...

Прочети повече

Използвайте възглавницата от гъши пух само за сън - боят с възглавници, поставянето й в колата за пътуване или като цяло грубото отношение към възглавницата ще доведе до по-бързото й износване. 

Прочети повече

Ако имате възглавници от гъши пух или пера, то със сигурност ви се е случвало да има пера или пух, излизащи от калъфките на възглавниците ви, което е наистина много неприятно. Може дори да усетите перцата на възглавницата от гъши пух, които ви боцкат и ви тормозят през нощта! Излизането на пуха и перата може да бъде наистина много досадно и неприятно и никой не иска това. 

Прочети повече

Човек и добре да живее рано или късно идва момент да подмени стария си матрак с нов. Разбира се, това може да бъде частично отложено, ако някаква причина го възпрепятства. В повечето случаи тази причина има финансови измерения и мнозина избират топ матрак като временно решение на проблема.

Прочети повече

Какво е подматрачна рамка и кога е нужна

сряда, 26 януари 2022 г. 11:36:04 Europe/Sofia

Предстои ви покупка на нов матрак и в магазина ви питат дали желаете и подматрачна рамка? Подматрачната рамка бладоприятства дългото използване на матрака. Не са един и два плюсовете на подматрачните рамки. Те са полезни както за матрака, така и за човека.

Прочети повече

Защо да си вземете еднолицев матрак

четвъртък, 20 януари 2022 г. 16:48:44 Europe/Sofia

Цените на еднолицевите матраци често накланят везните към тях. Те са бюджетно решение и поради това са първи избор за мнозина. Не заключвайте погрешно, че по-ниската цена означава по-ниско качество. Това съвсем не е така. Достъпната им цена обаче не е единствената причина да ги предпочетете пред двулицевите.

Прочети повече

Защо да изберете ортопедична възглавница

четвъртък, 13 януари 2022 г. 14:20:58 Europe/Sofia

Пълноценният сън е ключов за здравето и поддържането на тялото в добра форма. Ортопедичната възглавница е път към качествената почивка. Тя ще ви спести болки в горната част на тялото, в това число врата, рамената и дори главата.

Прочети повече

Дървена или метална подматрачна рамка да купите

петък, 7 януари 2022 г. 12:24:05 Europe/Sofia

Не се притеснявайте в случай, че не знаете за какво служат подматрачните рамки. Ако не сте имали двулицев матрак, то липсата ви на запознатост е напълно разбираема. Предназначението на подматрачните рамки е недвусмислено. Те помагат и благоприятстват по-дългия живот на матрака ви.

Прочети повече

Защо да си вземете топ матрак с мемори пяна

сряда, 15 декември 2021 г. 16:28:39 Europe/Sofia

Сред ключовите показатели, влияещи на нормалния ви сън, е матракът и неговото качество. Съвсем естествено е, че с времето дори и най-качествените модели се износят и не успяват да осигуряват комфорт, както през първите години на есплоатацията им.

Прочети повече

3 предимства на латексовите матраци

понеделник, 6 декември 2021 г. 14:06:18 Europe/Sofia

Обикновено латексовите матраци се изработват от пенолатекс и имат отвори в сърцевината си. Те осигуряват по-голяма еластичност и комфорт. В тази статия ще разгледаме 3 от безспорните предимства на латексовите матраци.

Прочети повече
Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч