0899 918 405, 0893 049 541

Безплатна доставка при поръчка над 100лв.

*Не важи за легла и мебели

Сайт №1 за матраци в България!

Безплатна доставка над 100лв. 
*Не важи за легла и мебели

4 ПРИЧИНИ ДА СМЕНИТЕ МАТРАКА СИ

събота, 17 ноември 2018 г. 13:24:56 Europe/Sofia

Кога всъщност е дошъл моментът да замените стария си матрак с нов? Как да направите правилния избор, когато на пазара има такова голямо разнообразие от производители, технологии и материали за производство? И кой матрак всъщност е най-подходящ за Вас и семейство Ви? Ще се опитаме да разгледаме най-често срещаните проблеми. 

Read More
Posted in Матраци

Кой и защо е създал матраците от мемори пяна?

събота, 10 ноември 2018 г. 17:17:18 Europe/Sofia

Матраците от мемори пяна са много популярни в наши дни не само заради техния комфорт, но и поради здравословното им предимство. Това е едно от най-големите подобрения в индустрията изработваща матраци през последните години. Но откъде всъщност започва всичко?

Read More
Posted in Матраци

5 начина да съхраните новия си матрак по-дълго

събота, 3 ноември 2018 г. 17:38:30 Europe/Sofia

Грижата за матрака е нещо, което трябва да включим в ежедневните си задължения. Може да не сте се замисляли, но всъщност една трета от живота ви преминава лежейки или спейки върху него. Впечатляващо дълъг период нали? Матракът е мястото, където се оттегляте след дълъг, напрегнат и динамичен ден, той ви помага да се заредите с нови сили за следващият такъв. Това не му ли придава достатъчна важност, за да помислите над това как да се грижите за него?

Read More
Posted in Матраци

Как се почиства матрак от мемори пяна

събота, 27 октомври 2018 г. 18:57:58 Europe/Sofia

Матракът не се побира в пералнята – пробвали сме, повярвайте ни – но винаги има начин да почистите матрака си, ако от време на време се появи някоя петно.

Read More
Posted in Матраци

Ако не спите добре, това може да е следствие на това, че матракът ви е стар. Колко време един матрак ще бъде удобен за употреба зависи от това колко време прекарваме лежейки в него. Ако матрака е сплескан и груб, а пружините твърде разхлабени, то е време да помислите за закупуване на нов.

Read More
Posted in Матраци

Немски матраци в България

сряда, 17 октомври 2018 г. 18:40:47 Europe/Sofia

Германия и немското производство са известни с качеството и прецизността си. Много световноизвестни компании, които са на върха в сверите си на производство, са немски. Има много такива примери в автомобилостроенето, машиностроенето, мода, спортни стори и др. На българския пазар са налице много от тези стоки, като част от тях са и матраците. 

Read More
Posted in Матраци

Магията на испанските матраци

събота, 6 октомври 2018 г. 18:28:59 Europe/Sofia

Качеството на испанските матраци е безспорно, а различните видове обхващат абсолютно целия ценови диапазон и могат да отговорят дори и на най-странното изискване на клиента. Разбира се, испанските матраци присъстват и на българския пазар, като това не е от скоро. 

Read More
Posted in Матраци

Италианските матраци и качеството

събота, 29 септември 2018 г. 19:01:24 Europe/Sofia

Смело можем да кажем, че има какво да научим от италианците по отношение на мода, дизайн, комфорт и култура. Производството на матраци не остава назад. Италианските матраци се славят с отлично качество в цял свят. На българския пазар също има доста силно присъствие на италиански марки матраци в лицето на гиганта Magniflex и Mollyflex. Тук ще разгледаме техните предимства и отличителни характеристики.

Read More
Posted in Матраци

Български матраци – какви са предимствата им

събота, 22 септември 2018 г. 14:55:35 Europe/Sofia

Както сме споменавали в някои от миналите ни статии по темата, изборът на матрак не е съвсем лесна работа и има доста фактори, които могат да повлияят върху избора ви – твърдост, цена, качество, марка, размер и тн. Един от всички тези фактори е и държавата производител. 

Read More
Posted in Матраци

Защо ти е необходима подматрачна рамка?

събота, 15 септември 2018 г. 15:18:08 Europe/Sofia

На пазара има голямо разнообразие от подматрачни рамки. Можеш да избираш от рамки, изработени от различни материали и с различни функционалности. Всичко зависи от предпочитанията ти. Тук ще разгледаме основните видове и техните предимства, за да можеш да се ориентираш предварително за това, което търсиш.

Read More
Posted in Матраци