Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0899 918 405, 0893 049 541
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Колко години можем да ползваме матрака си

понеделник, 18 октомври 2021 г. 15:59:37 Europe/Sofia

Матраците не са вечни. Само защото можем да ги задържим дълго време, това в никакъв случай не означава, че можем да ги ползваме вечно. Повечето специалисти в областта са на мнение, че животът на матрака е средно осем години.

Защо точно толкова? 

В настоящата статия ще изложим доказани факти за живота на един матрак. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

За какви екстри да следим при избор на матрак

вторник, 5 октомври 2021 г. 14:50:05 Europe/Sofia

На покупката на матрак се гледа като на дългосрочна инвестиция. При добър избор бихме могли да го използваме между 5 и 10 години. Разбира се, ключова за това  е правилна поддръжка. На матрака се гледа не само като на финансова инвестиция, но и на инвестиция в нашето удобство и комфорт.

 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Как да разберем дали матракът ни е за подмяна

четвъртък, 23 септември 2021 г. 17:58:50 Europe/Sofia

Матракът не е вещ, която се ползва вечно. Качеството на съня зависи от качеството на матрака. Всички ние знаем какви биха били последствията от износването му – алергии, причинени от микроорганизмите и акарите, болки в мускулите и ставите, обща отпадналост и др.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Съвети за поддръжка на матрака у дома

петък, 17 септември 2021 г. 14:42:09 Europe/Sofia

Съветите, които ви предлагаме ще ви помогнат да се освободите от петната по матраците, както и от акарите и други алергени. Акарите и алергените са сериозни причинители на алергии. При спазване на следните правила, вие значително ще подобрите качеството на съня си. Матраците следва да бъдат редовно почиствани. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Матракът не е вещ, която може да ни служи безкрайно дълго време. Много са причините, поради които може да се наложи неговата подмяна. Сред най-основателните е наличието на акари в него.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Основни критерии при избор на матрак

понеделник, 30 август 2021 г. 13:22:34 Europe/Sofia

С тази статия целим да ви улесним при избора на матрак. Ще насочим вниманието ви към основните критерии, които следва да съблюдавате при избор на тази толкова нужна вещ в нашето ежедневие. Сигурна съм, и вие сте се чувствали ужасно объркани при закупуването на матрак. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Интересни факти свързани с матрака

понеделник, 23 август 2021 г. 11:20:15 Europe/Sofia

Матраците са част от съвременното ни ежедневие. Правим сериозни проучвания преди да си ги закупим. Полагаме грижи за тяхната хигиена. Матраците са строго индивидуални. Всеки в семейството ни предпочита различен матрак. А дали предполагате колко неща още не знаем за тях. Ети някои любопитни факти. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Единичен или двоен матрак да изберем за спалнята

четвъртък, 19 август 2021 г. 15:16:02 Europe/Sofia

Често при избора на матрак за спалнята се сблъскваме с подобна дилема. Разбира се, решението е строго индивидуално, но заедно ще се опитаме да ви дадем основните насоки при взимане на подобно решение.

 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Защо матракът е важен за съня ни?

вторник, 10 август 2021 г. 11:56:36 Europe/Sofia

Сънят е изключително ценен. Стара английска поговорка гласи, че сънят е най-доброто средство за възстановяване. В забързаното ежедневие често не ни остава достатъчно време за сън, дали защото сме в сесия или сме родители на пеленаче, или просто денят ни е бил достатъчно напрегнат и от умора дори не ни се спи. 

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Защо е важна поддръжката на матрака?

четвъртък, 13 май 2021 г. 15:52:24 Europe/Sofia

Матракът е в основата на добрия сън. Това е безспорен факт. Всички ние знаем колко важен е сънят. Сънят е най доброто средство за възстановяване, гласи стара английска поговорка. Чашата с кафе сутрин и сутрешният тоалет са само добавка към доброто настроение и свежия външен вид. В основата на успешния старт на деня стои качествения сън. А за качеството на съня е отговорен до голяма степен матрака. 

Прочети повече
Ключови думи:
Публикувано в Матраци
Изберете телефон
0899 918 405 0893 049 541
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч