0899 918 405, 0893 049 541

Безплатна доставка при поръчка над 100лв.

*Не важи за легла и мебели

Сайт №1 за матраци в България!

Безплатна доставка над 100лв. 
*Не важи за легла и мебели

Матраци от мемори пяна. Какво трябва да знаете?

петък, 17 август 2018 г. 14:53:34 Europe/Sofia

Мемори пяната се превърна в много разпространен и търсен материал за матраци у нас в последните години. На пазара вече има доста производители и вносители, които предлагат разнообразни модели с различни характеристики.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Вероятно сте попадали на термина „покет спринг“, когато сте си търсили нов матрак. Обикновено, матраците тип „покет спринг“ са обсипвани със суперлативи и се предлагат от най-добрите марки. Но въпросът е какво представляват тези матраци и каква е тази тяхна „магия“, която ги прави толкова предпочитани?

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Как да изберем матрак за дете?

неделя, 5 август 2018 г. 20:58:40 Europe/Sofia

Има няколко неща, които следва да имаш предвид при избора на матрак за твоето дете. Изборът на детски матрак е много важен. Не го подценявай и направи информиран избор, за да осигуриш спокойствие за теб и твоето дете. През първите 2 месеца бебето ти ще прекарва около 20 часа от денонощието в спане върху матрак, който ти си избрал. По тази причина здравословният и качествен сън е от съществено значение. Тук ще ти дадем полезни съвети, с които ще се справиш блестящо с тази задача.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Пазаруването на матрак е доста отговорна задача, към която доста потребители подхождат внимателно. Първо, матракът не е малка инвестиция, особено ако сте заложили на по-качествено изпълнение. Второ, от него (главно) зависи качеството на съня ви – ако спите на матрак, който не ви е удобен, няма да спите спокойно и няма да се събудите отпочинали.

Прочети повече
Публикувано в Матраци

Латексът е новият хит сред феновете на комфортния сън. Латексовите матраци набират все по-голяма популярност. В спедващите редове ще дадем повече информация по темата, които ще Ви накарат да преразгледате позицията си относно здравословния сън.

Прочети повече
Публикувано в Матраци