Адрес: Стара Загора , бул. Цар Симеон Велики 157

Мобилен: 0895 569 339

E-mail: stara_zagora@brava.bg

Работно време:

понеделник - неделя 
10.00 - 19.00 часа 
Без почивен ден!

GPS координати: 42.42766300 / 25.64530500