ДОСТАВКА

В рамките на цялата страна доставката на всички продукти е БЕЗПЛАТНА.
Доставките и разтоварването на стоката се извършват до входа на блока/къщата (ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва там, където може). Ако желаете разнос и качване до етаж за София, Бургас и Видин, моля свържете се с нас на 0899 918 415 за повече информация за цената на услугата.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът плаща дължимата сума на куриера.

 

2. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.

 

3. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума - цената на стоката, се извършва чрез банков превод в указаната от Brava.bg банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

 

Банкова сметка:
Брава Груп ЕООД
ОББ АД
IBAN: BG70RZBB91551009637959
BIC: RZBBBGSF

 

4. Финансиране от TBI (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на office@brava.bg :
- документи за кандидатстване
- копие от лична карта
- минимална сума за кандидатстване - 99 - лева.

 


5. Финансиране от UniCredit (калкулатор) - за да кандидатствате за кредит, е необходимо да попълните и изпратите сканирани следните документи на office@brava.bg :
- документи за кандидатстване
- копие от лична карта
- минимална сума за кандидатстване - 150 - лева.

 

6. Плащане през системата на ePay