Ъглови легла

Няма намерени продукти в тази категория

Ъгловите легла са подходящи за обзавеждане на детска стая за две деца. Изработени от ПДЧ, те са здрави, устойчиви и дълготрайни и същевременно се предлагат на ниски цени.

Изработват се в цветовете:

  • Орех адмирал.
  • Сонома тъмна.
  • Дъб дакота.
  • Венге 316.

Ъгловите легла са с единични размери – 82/190.  Изработени са от ПДЧ 16 мм с кант 0.5 мм. Предлагат се с ракла за спално бельо. Раклата е с размери д/ш/в: 85x34x71 см. Предназначени са за еднолицеви матраци, монтирани за повдигащ механизъм, който е включен в цената на леглото. По този начин цялото пространство под матрака, което е защитено от влага и прах се използва за съхранение на багаж.

 Колко място заемат

Площта в детската стая трябва да се използва рационално. Ъгловите легла са компактни и не заемат място, тъй като са позиционирани в единия ъгъл на стаята.

Ъгловите легла се предлагат със странична табла към стената по цялата дължина на леглата. Дизайнът на леглата е проектиран с изолиращи табли по цялата дължина, което гарантира топлина и комфорт по всяко време.

Ъгловите легла са подходящи, както за дома, така и за хотели. Здравата конструкция и подбраните материали гарантират дълъг период на употреба.

Купете от сайта на Brava

Направете бърза и лесна поръчка онлайн в brava.bg!