Матраци Medico+

Матраци Medico+

Няма намерени продукти в тази категория

Латинска поговорка гласи: „Optimum medicamentum quies est”. И настина „Спокойствието е най-доброто лекарство”, особено в нашето забързано ежедневие, когато все по-рядко обръщаме внимание на това.
„Именно спокойствието е онази движеща сила, която ни дава най-ценния дар – Здравето. И защото ние добре знаем това, се стремим да Ви осигурим здраве, предоставяйки Ви възможността да се възползвате от комфорта на нашите продукти, докосвайки се до спокойствието, което носят те.“ - казват създателите на Medico +.
Medico + е германска компания, която от години работи възможно най-близо до хората, професионално и с високо квалифицирани специалисти.
Тъй като всеки човек има индивидуални потребности, целта на специалистите от Medico + е личностен подход. Компанията се стреми да осигури не само удобство и комфорт на своите потребители, но и голямо разнообразие на матраци. Гамата от продукти е богата и задоволява всяка възраст и вкус.
Здравето е във Вашите ръце, а нашата мисия е да Ви покажем най-краткия път до него!

Какви са предимствата на тези матраци?

Продуктите предлагани от фирма Medico + съчетават в себе си комфорт, лукс, елегантност и естествени материали. Произвеждат както стандартни, така и нестандартни размери. Освен ортопедични матраци, предлагат и комбинация на висококачествени ортопедични матраци и високотехнологична електронна масажираща система, вградена в сърцевината им. Дамаските използвани при направата им са от естествени тъкани – лен, памук, коприна и мериносова вълна, за спокоен сън и усещане за свежест.

В Медико + акцентират върху мериносова вълна.

В по-голямата част от продуктите, основно място заема чистата мериносова вълна, използвана в миналото, както за направа на текстилни изделия, така и с лечебна цел. Мериносова вълна се зарежда от доказани сертифицирани производители в Нидерландия, Белгия, Германия, Италия и Австралия.
Текстилът, който използва фирмата при изработка на продуктите си е от най-високо качество и притежава сертификата OEKOTEX 100, който е частен стандарт създаден от Германския институт Хоенщайн и Австрийския институт за изследване в областта на текстила, за да отговори на нуждите на всеки потребител. Стандартът се присъжда само на продукти, които са преминали успешно изследванията и са доказали, че не съдържат концентрация на вредни субстанции, опасни за здравето на човека.
Пяната MEDICOCELL® използвана за изработка на ядрата на матраци Медико + е „RICHFOAM®” и е носител на световния сертификат LGA Schadstoffgeprüft, която сертифицира безопасността, доброто състояние и качеството на продуктите, според европейските и международни изисквания.
Компания Медико + се цели в две основни неща – качество и комфорт. Откакто съществува фирмата, тяхната мисия е да осигури на потребителите си здрава и ползотворна връзка с природата, защото продуктите, които създава са комбинация от най-новите и модерни технологии, и естествени материали използвани от хората още от древни времена.

Защо в Brava ще намерите най-добрите оферти?

Защото за нас най-важно е клиентите да бъдат максимално доволни и улеснени в пазаруването. Ако решите да изберете от вкъщи, това ще стане чрез нашия сайт. Но винаги можете да ни посетите и в някой от магазините ни. Там ще намерите добре обучени консултанти, готови да ви помогнат да вземете най-правилното решение.

Доверете се на Brava

Доставката ще изпълним напълно безплатно, където и да се намирате в България. Сигурно, удобно и лесно пазаруване. Всичко, от което се нуждаете за вашия спокоен сън.