Топ матраци Dormeo

Топ матраци Dormeo

Няма намерени продукти в тази категория

Стресовите ситуации са предимно на работното място и всеки си мечтае вечерта да легне на място, което да го предразположи към бързо заспиване и сутрин да се събуди наистина отпочинал и изпълнен с енергия и ентусиазъм. Подобна възможност вече съществува и тя се предоставя от ТОП матраците под марката Dormeo. Какви видове ще откриете при нас и техните размери ще бъдат разгледани по-долу.

Видове топ матраци Дормео

  • Топ матраци от мемори пяна се характеризират с наличието на лека и мека структура, благодарение на използваната в тях сърцевина, успяваща максимално добре да се адаптира към всяка извивка на тялото.

През цялата нощ, гръбнакът Ви остава напълно изправен, а позата естествена, така че дори и най-малкото мускулче остава отпуснато и се възстановява максимално. Така сутрин ще можете да сте изпълнени с енергия и жизненост за нови подвизи. Особено полезни са за деца и тийнейджъри, които все още оформят скелетната си структура.

 

Размери

Както знаете, една от предпоставките за приятен сън е подходящия подбор на твърдостта и тялото да не се деформира при отпускане, а да остане в естествената си хоризонтално изправена поза. Ето защо, при нас са достъпни два варианта на твърдостта - с 3,5 см дебелина и по-мека 6 см.

 

С какво са по-специални

Матраците Дормео Евкалипт успешно поемат вибрациите, образуващи се при движение, така че спящият в съседство на Вас партньор да не ги усеща. Това ги прави изключително привлекателни за семейните двойки. Външният им калъф, освен че е изключително приятен на допир, той е направен от естествените влакна Тенсел®, образувани чрез преработката по специална нанотехнология на чистата дървесна целулоза, извлечена от дървото Евкалипт.

 

Те не създават предпоставки за развитието на вредни микроорганизми и не причиняват алергични кожни реакции. В същото време, благодарение на порестата си структура, осигуряват правилна циркулация на въздуха за да не се изпотяваме през лятото и да не ни е студено зимата. Множество мнения на купувачи споделят, че след покупката и използването на Дормео решенията, те са почувствали облекчаване на болките в ставите, а нощните събуждания са минало.

 

Без значение дали ще спите върху стария деформирал се диван или неудобното легло, с това иновативно изделие решавате проблемите си с недоспиването и умората. Вече спокойно ще се наслаждавате на дълбок и приятен сън през нощта, а лесната им преносимост ще Ви позволи да ги ползвате където решите.

 

Ако вечерно време не можете да заспивате, а сутрин ставате с остри болки в областта на гърба и кръста, не се колебайте повече, а заповядайте онлайн на brava.bg Тук със сигурност ще откриете решение на проблема си и то на невероятно евтини цени. Ако търсите помощ и съдействие, задължително се свържете с експертите ни. Очакваме Ви!