Топ матраци Happy dreams

Топ матраци Happy dreams

Няма намерени продукти в тази категория

ТОП решенията имат за цел да подобрят условията, при които спим нощно време, а поставянето им е лесно, чрез прихващане от четирите страни, посредством специалните си ластици. Какви са характерните им особености обаче и как ни помагат ще разберем сега.

С какво се характеризират този вид топ матраци

Особеното при тях е използването на различни по вид материали за изработката им, така че да е възможно предоставянето на по-гъвкав избор от възможности. Например, някои решения са направени от специална пяна, осигуряваща повишена еластичност и в същото време високо ниво на плътност, карайки тялото да се чувства удобно, с което се намалява нощното въртене с около 80%.

Забележима особеност на употребяваната пяна е възможността, перфектно да се адаптира към анатомичните извивки на тялото, потъвайки само на местата, където това наистина е необходимо. Така се запазва естествената поза и се предотвратява излишното мускулно и ставно напрежение, поддържайки гръбнака изправен.

Някои модели отвън са покрити с еластична ватирана материя, а във вътрешността си са запълнени с пенолатекс, добиван от млечния сок на каучуковото дърво. Характерна негова особеност е високото ниво на еластичност и натоварване, без настъпване на деформации и влошаване на свойствата му. Той не осигурява благоприятна среда за развитие на акари и вредни за човека микроорганизми.

Благодарение на 50%-то съдържание на естествен памук, той притежава пореста структура, позволяваща естественото циркулиране на въздуха през сърцевината, с което се предотвратява развитието на мухъл и образуването на неприятни миризми.

За къде са подходящи

Описаните по-горе предимства могат да се постигнат навсякъде, поставяйки ТОП матрака Happy Dreams върху всяко легло или диван, само чрез бързата му фиксация отгоре. Те са изключително тънки и височината им варира от 5 до 8 см, правейки възможно поставянето им върху всяка повърхност, без значение от нейното състояние.

Това може да е старият диван, креват, спалня. Подходящи са за поставяне още и върху деформиралия се вече матрак, позволявайки отново да възстановите предишните му качества за много по-малко пари.

 

Ако искате да постигнете същите резултати, можете лесно да го направите, като ни посетите онлайн на brava.bg Тук Ви очаква:

  • възможност за пазаруване на изплащане, без оскъпяване;

  • голямо разнообразие от видове за удовлетворяване на по-широко потребителско търсене;

  • промоция на определени модели;

  • помощ от нашите консултанти и съдействие при избора или пазаруването;

  • директно изпробване преди плащане във физическите ни магазини в цялата страна.

Когато разгледате предложенията ни, веднага ще Ви направи впечатление, че те се предлагат на изключително евтини цени, така че възползвайте се и Вие. Очакваме Ви!