Топ матраци Хегра

Топ матраци Хегра

Няма намерени продукти в тази категория

Какво представляват топ матраци Хегра?

Топерите на българския производител Хегра са удобни, дишащи, хипоалергични и предпазват срещу бактерии и акари. Направени от мемори пяна, пенополиуретан или латекс, те допълват чудесното усещане за комфорт и мекота без значение какво е леглото или дивана, върху който са положени. За дамаска се използва специално трислойно, капитонирано с еко вата трико, наречено ”Stretch”. Калъфите на изделията се изработват без цип или с цип, което спомага за по-лесното им сваляне и почистване.

Хегра предлага на стоковия пазар екологични артикули, изработени от най-висококачествени материали, с различна височина, с гаранция за комфорт и то на атрактивна цена.

В резултат на това Вие сте доволни от избора си, защото постигате здрав и спокоен сън, без болки в раменете и гръбнака. С радост и желание посрещате новия ден.

Как да избираме?

Избирайки даден топ матрак, освен да го тествате в магазина като полежите върху него, трябва да вземете под внимание и:

  • вложените материали за изработката;
  • размерът - да е точно взет по основния матрак, над който ще се поставя;
  • твърд или мек, т.е. анатомичен или ортопедичен – всеки от Вас усеща степента на комфорт по различен начин (субективно усещане) и затова трябва да я определите сами за себе си;
  • има ли гаранция и каква е тя;
  • достъпна ли е цената.

Защо Brava ви предлага най-доброто?

Ние знаем, че Вашето легло е Вашата крепост. Затова в нашите магазини консултантите подхождат индивидуално към всеки от Вас и Ви помагат, за да бъде изборът Ви най-правилният. Експедицията на желания продукт е бърза и точна до посочения от Вас адрес.

Доверете се на Brava!