Топ матраци Иввекс

Топ матраци Иввекс

Няма намерени продукти в тази категория

Защо да купим топ матрак Иввекс

Изпълнени в сърцевината си с мемори или пенополиуретанова пяна, тези допълнения осигуряват невероятен комфорт и удобство по време на сън, поради максималното отпускане на мускулите и правилното позициониране на гръбнака. Така се елиминират всички допълнителни и излишни мускулни натоварвания, от което следва, че Вие бързо ще заспивате, ще спите дълбоко през цялата нощ и ще се възстановявате за по-кратко време. Също, сутрин ще ставате отпочинали и бодри за работа, а не сънливи и отпаднали.

 

Изненадите от тези решения обаче не свършват до тук! Благодарение на втъканите в текстила им сребърни нишки, те предоставят пълна антибактериална и акарна протекция. В същото време, порестата им структура осигурява естествена вентилация на продукта и предотвратява появата на миризми. За лесното им прикрепване са предвидени четири ластика, намиращи се в ъглите, позволяващи бързото и лесно поставяне и отстраняване.

 

Размери

Въпреки сложното си и функционално изпълнение, с лекота се навиват на руло и могат да се съхраняват продължително в подобно състояние. Заемат също минимално място и са постоянно под ръка. Със своята височина от само 5 см, те са изключително тънки и удобни за ползване както у дома на дивана, кревата, спалнята, така и на къмпинга в палатката или на друго желано място.

 

Останалите размери варират в широки граници, като най-малките са в диапазона от 80х200 см до 164х190 см. Подобно разнообразие Ви позволява да ги използвате както за единично легло, така и за двуместна спалня или детско креватче.

 

За да се сдобиете и Вие с подобно решение, посетете онлайн магазинът ни brava.bg Тук ще намерите доста разнообразни предложения, техните размери на най-евтини цени и:

  • само оригинални маркови решения;

  • екип от експерти по клиентската поддръжка за въпроси и запитвания, относно предложенията ни;

  • периодични промоционални оферти;

  • бързо изпращане за доставка и безплатен транспорт при сума на поръчката, надвишаваща 100 лв;

  • достъпен уеб-интерфейс, позволяващ лесното пазаруване през всяко миниатюрно мобилно устройство.

 

И не забравяйте, че при необходимост от помощ или допълнително съдействие около покупката и избора, задължително се свържете с нас. Очакваме Ви!