Tоп матраци Latexeco

Tоп матраци Latexeco

Няма намерени продукти в тази категория

Как да разберете, дали сте избрали правилният топ матрак за Вас?

За да сте бодри, отпочинали и с настроение след ставане сутрин, има значение качеството, а не количеството на съня. А за качеството на съня, пък има значение удобното легло.

Обичате ли да Ви е меко и комфортно? Обичате ли да Ви е широко? Обичате ли да сте господар в собственото си легло?

Можете да подобрите леглото си като постелите върху него топ матрак. Той ще го направи не само по-меко, но и по-удобно. А защо да не бъде един ”истински рай”? Необходимо е единствено да пробвате различни модели и да слушате тялото си. То ще Ви подскаже кой е най-подходящ.

Защо с Latexeco избора Ви става по-лесен?

За да имате приятен и лесен живот, ние Ви предлагаме продуктите на Latexeco. Топерите им са подходящи за омекотяване на пружинни или непружинни матраци. Имат следните предимства:

  • Екологични-Съдържащи 100% натурален латекс, те съответстват на последните световни критерии за безопасност.
  • Безшумни-Нямат пружини и не започват да скърцат след дългогодишна употреба.
  • Еластични- Независимо как и колко ги натоварвате, те бързо и лесно си връщат формата, защото латексът е доказано най-еластичният материал в природата, което пък е гаранция за дългосрочна експлоатация.
  • Анатомични-Обгръщат тялото, следват извивките му и дават ергономично положение на гръбначния стълб, което води до правилното му кръвооросяване.
  • Хигиенична среда-Латексът притежава натурални алкални свойства, които са естествена защита срещу размножаването на акари и бактерии.
  • Сваляеми калъфи-Удобно за почистване и изпиране.

Как пестите, пазарувайки от Brava?

Тук получавате изключителни продукти, оперативност, точност, коректност, лично отношение, всеотдайно обслужване, конкурентни цени и безплатна доставка за цялата страна.

Спестете си време, нерви и пари с Brava!