Топ матраци Stepin2Nature

Топ матраци Stepin2Nature

Няма намерени продукти в тази категория

Ако сте от хората, изпитващи неудобство от изкривеното и старо легло, а сутрин се събуждате с ужасни ставни и мускулни болки, то продължете да четете. Ще разгледаме неповторимите предимства на Топ матраците Stepin2nature и ще разберем как те Ви помагат да спите дълбоко през нощта и сутрин да се чувствате отпочинали, бодри и енергични.

 

Какво ги прави толкова иновативни

Продуктите Stepin2Nature са ново поколение Топ матраци, притежаващи иновативни разработки, придаващи ново значение на представата ни за удобство и комфорт. Ефектът е постигнат от употребата на чисти и натурални природни продукти, съчетани с последните изследвания и технологични открития относно ползите за човешкото здраве на различните минерали. Така, комбинирайки ги с познанията от областта до момента, разработчиците са създали нов тип пяна, съчетаваща в себе си минералите турмалин и зеолит.

 

Така всъщност, в един матрак е възможно комбинирането на два слоя различна пяна, характеризираща се с високоеластичност и Аква мемори ефект. Особеното за първата е, че правилно предразполага тялото да заеме естествена поза за елиминирането на ставните болки и схващанията. Втората значително подобрява удобството на основното покритие, а използваните камъни оказват положително цялостно въздействие върху организма.

 

  • Турмалинът - насищайки въздуха с т.н. въздушни витамини, представляващи отрицателно заредени йони, идващи от постоянното магнитно поле, се създава една пречистена въздушна среда около Вас;

  • Зеолитът - действайки като естествен въздушен филтър, минералът задържа и неутрализира всички вредни тежки метали и радиоактивни елементи, елиминирайки миризмите и замърсителите.

 

Ето как всъщност с една покупка, ние получаваме цялостна иновативна система, комбинираща в себе си всичко необходимо, за да спим дълбоко през нощта в максимално пречистена и здравословна среда.

 

Нещо повече за марката

С желание и насоченост към опазване на околната среда, марката Stepin2nature в производствените си процеси използва само природни естествени материали. Така, те се придържат към мотото си “Нека заедно поканим Природата в нашия дом”. Екипът разработчици е съставен от учени, професионалисти, съмишленици и приятели, обединени от обща цел за създаване на здравословни и не замърсяващи природата продукти.

 

За да се възползвате и Вие от тази магия, технологичност и революция в областта на спокойния сън, посетете ни онлайн на brava.bg Тук Ви очаква пълна гама от различни модели за да направите максимално правилен избор, на евтини цени и с пълна гаранция за качество. В случай на трудности или нужда от беседа с професионалист, задължително ни потърсете и ще изберем заедно поредната Ви покупка. Очакваме Ви!