Топ матраци Verthora

Топ матраци Verthora

Няма намерени продукти в тази категория

При продължителен работен ден и дългогодишен стаж в определена сфера, изискваща физическо натоварване, в даден момент е твърде вероятно да се появят остри болки в областта на гръбнака. Подобно усещане е толкова болезнено, че Вие директно се сковавате на място. Ако сте в подобно състояние и търсите лек за облекчение, ТОП матраците Verthora ще Ви помогнат. Сега ще разберем с какво се характеризират и защо биха били полезни.

 

Кои са основните характеристики на този вид топ матраци

Благодарение на иновативния си оребрен дизайн, топ матракът е изключително полезен за:

  • отпочиването на мускулната тъкан;

  • повишаване на кръвообращението, с което се насищат травмираните области с повече кръв;

  • бързото отпускане на мускулите, намалявайки времето за заспиване.

 

Благодарение на 8 см си дебелина, топерът е подходящ за ползване във вид на допълнително покритие на вече съществуващия матрак, за да ускорите облекчаването на болката в областта на гръбнака. Можете също да го използвате върху шезлонга, на всякаква твърда повърхност или докато сте на къмпинг в гората.

 

Възможна е също изработка по индивидуална поръчка с конкретни параметри, така че да използвате продукта там, където би Ви бил най-полезен.

 

Защо ги предпочитат

Нещо, което наистина решава масов проблем на хората, то става силно предпочитано, а днешният продукт е именно такъв. Тайната всъщност се намира в Verthora терапията за бърза и безопасна мускулна релаксация и нежно разтягане на гръбначния стълб, наричано още тракция. Тя всъщност позволява постепенното възстановяване на пълната функционалност, чрез комбинация от едновременно продължително разтягане, съхранявайки физиологичните извивки.

 

Ефектът се постига, благодарение на оребрената еластична горна структура, чиято посока на ребрата е разнопосочна. Така при лягане върху тях, под въздействието на телесното тегло, те се раздалечават един от друг, образувайки всъщност ефекта на споменатото по-горе “продължително разтягане”. От друга страна, материята има способността перфектно да се адаптира към извивките на тялото, образувайки точков масаж, силата на който зависи от теглото на лежащия човек.

 

Накратко Ви запознахме с тайната на лечебните свойства на продукта, а стотиците изпробвали го вече хора, споделят мнения, че след покупката са почувствали бързо облекчение на болката, а след време на редовна употреба, тя отшумява напълно. Ако притежавате същия проблем и търсите решение за него, имаме добра новина за Вас - вече го открихте!

 

Нужно е само да ни посетите онлайн на brava.bg Тук имаме всевъзможни размери на евтини цени, така че със сигурност ще откриете подходящия вариант, а ако се затруднявате, потърсете ни.