Топ матраци Вики

Топ матраци Вики

Няма намерени продукти в тази категория

Ще бъдете ли щастливи, купувайки си топ матрак?

Какво е ”щастие”? Според едни учени, това е положително моментно изживяване, а според други - субективно усещане в конкретен момент от живота на човек. Всеки от нас се чувства щастлив по различни причини. Един - защото е обичан, друг се радва на парченце шоколад, трети е щастлив само, защото се е наспал и отпочинал добре. Добрият сън предлага по-добри

  • здраве,
  • работоспособност
  • и концентрация.

Защо избирайки топ матрак Вики, правите правилен избор?

Българските топ матраци Вики подобряват не само характеристиките и комфорта на леглото, на което спите, но помагат и на Вашето здраве и ведро настроение през новия ден. Чувствате се бодри и радостни, защото сте спали удобно и най-вече от факта, че не Ви боли гърба или кръста след събуждането.

Независимо дали ще предпочете

  • Модел ”Вики” – 8 см пенополиуретан или
  • Модел ”Вики-Мемори” – 5 см мемори пяна

ще останете очаровани от уникалното качество на изделията, както и от достъпната цена. Полиуретановата пяна е ортопедична, но също така и еластична, а мемори пяната ще обгърне тялото Ви и ще отговори с топлина и правилна подкрепа на гръбнака. Външният калъф с цип се хигиенизира лесно и бързо. Материалите са екологични и антибактериални.

Как Brava ви подпомага да пестите?

Ние ценим Вашите нерви и време. Затова пазарувайте онлайн или посетете наш магазин. Любезните консултанти точно и компетентно ще отговорят на въпросите Ви, ще Ви разкажат за промоциите в момента. Ето че Ви спестяваме и пари, още повече и като добавим и безплатен транспорт до посочения от Вас адрес.

Приятно пазаруване с Brava!