Матраци Вики

Матраци Вики

Няма намерени продукти в тази категория

Фирма за матраци Вики

Създаването на фирма за матраци ВИКИ е осъществено през 2001г. Тя се занимава с производство на матраци, като предимно се използва най-наложената технология – пружинен пакет Бонел. Предпочитан от много хора, той осигурява достатъчна устойчивост и опора на тялото, така необходима за пълноценна почивка. През 2004 г. матраци ВИКИ започват да произвеждат еднолицеви матраци и двулицеви матраци, както с познатия до сега пружинен пакет Бонел, така и от пенополиуретанова пяна, топ матраци и също така френски легла. Продуктите са здрави, издръжливи и на достъпни цени.
Независимо от малкия си мащаб на производство, фирмата бързо завоюва своето място на пазара благодарение на качествените материали, професионализма на работещите в нея и не на последно място правилната пазарна ориентация.
Производствените възможности на фирмата нарастват от 3 до над 20 артикула и 130-140 матрака за ден, обхващащи всички нива на комфорт и размери. Фирмата се е наложила в страната като един от големите производители и доставчици на матраци, обслужваща борси за матраци, хотели и над 70 магазина. Печели обществени поръчки за обзавеждане на над 50 детски градини в страната, както и общежития в Студентски град – София и Пловдив.
Притежава развита инфраструктура със складова база и пълна производствена линия в София с напълно затворен производствен цикъл – от изходните суровини до готовият продукт.

Качество

Фирма за матраци ВИКИ въвежда качествен контрол на всички пройзводствени нива: входящ, междинен и краен, което води до високо качество на продукцията, съответстваща на всички Европейски стандарти и екологични норми.
В момента фирмата работи с обновена машинна база, което дава възможност да се произвеждат повече матраци с изключително високо качество, а също така да се увеличи броят на клиентите. А екипът от професионалити работи неуморно, за да усъвършенстват все повече технологията на производство. Фирма за матраци ВИКИ се стреми да задоволи всички изисквания на клиентите, започвайки от цена, продължава с качество и завършва с изчистения дизайн на продуктите.

Какви са предимствата на тези матраци пред другите?

Пружинният пакет Бонел е най-разпространената технология в цял свят. Най-важна е изработката на изделието, а фирмата се стреми да осигури на потребителите достъпни и качествени артикули.

Няколко са факторите, оказващи влияние върху крайния резултат. Важно е броят на пружините, както и тяхното разположение да бъдат добре преценени. Формата и размера им също е от значение. И цената е водещ фактор при избора на повечето от нас, а компанията се е съобразила с това.

Какви видове предлагат?

Разнообразието от усещания е достатъчно богато – освен пружинни модели има и такива с полиуретан или комбинирани. Така фирмата може да задоволи по-голям диапазон от потребители. Ето няколко известни модела:

  • Комфорт
  • Лукс
  • Диво D
  • Престиж
  • Супер Лукс

Защо в Brava ще намерите най-добрите цени?

Защото ние се стремим да предоставим на клиентите ни само най-доброто. Независимо дали изберете онлайн магазина ни или заповядате на място в някой от тях, нашите консултанти ще бъдат винаги на разположение за въпроси. Те ще ви посъветват с усмивка. И заедно можете да вземете най-правилното решение за вас самите.

Изберете Brava

Доставката ще извършим абсолютно безплатно – където и да се намирате. Независимо в кое село или град в рамките на България. Не се колебайте излишно. Подарете си съня, който заслужавате.