Матраци Дормео на супер цена!

Матраци Dormeo

Няма намерени продукти в тази категория

Световноизвестна италианска марка, наложила се през годините, благодарение на успешната комбинация на качествени материали, традиционни и иновативни производствени техники и отлична цена. Разпознаваема сред хиляди европейски потребители, марката се позиционира през 1996 г. отлично и на българския пазар. Продуктовото портфолио е обогатено с матраци, топери, подматрачни рамки, възглавници, одеала и завивки, протектори и други аксесоари за качествен сън, както за вас, така и за вашето дете.

Защо матраците Dormeo са толкова търсени?

Компанията е сред утвърдените лидери, които произвеждат матраци от пяна и мемори пяна в Централна и Източна Европа. В България, а и не само, името й е възприето като синоним на качество и комфорт.

Освен с продуктовото си позициониране брандът печели все повече почитатели, най-вече с насладата от съня, която носи на потребителите. Клиенти използвали Dormeo споделят, че не биха го заменили за нищо друго.

Как спането на тях подобрява съня?

Ако сънят ни не е качествен, то това със сигурност ще се отрази на следващия ден. Всички се нуждаем от спокоен и презареждащ сън нощно време. По този начин ума и тялото ни се подготвят за всичко, което ни предстои на сутринта.

Всяко едно изделие има за своя основна задача да отговори на индивидуалните изисквания на клиента. Както по отношение на това да бъде осигурен оптимален комфорт по време на сън, за да се почувства той отпочинал, така и да бъде обърнат поглед към най-малките детайли за цялостна функционалност и съвършена визия на съответния продукт. Ето и някои от най-търсените модели:

  • Ай Мемори Силвър
  • Еър Селект
  • Фреш Прима
  • Алое Вера

Какви са предимствата им пред другите фирми?

Казано на кратко – качество, естетика и грижа за клиента. Търсейки правилната формула на корпоративна политика по отношение на потребителя, италианската компания предоставят възможността за 30 дневен тестов период. Тази опция показва гъвкавост и отговорност и след продажбения процес.

Защо в Brava ще намерите най-изгодните предложения?

Защото при нас има всичко необходимо за спокойния сън – при това на страхотни цени. А доставката ще извършим безплатно до всяка точка на страната. Разчитайте и на консултантите ни, обучени да ви помогнат, когато се колебаете. Спестете с Brava!