Матраци Elastic Confort

Матраци Elastic Confort

Няма намерени продукти в тази категория

Фирма Elastic Confort

Elastic Confort е испанска марка иновативни продукти за почивка и сън . Създадена е от екип професионалисти с над десет годишен опит в производството и разработката на нови продукти за съня, ориентирани към подобряване на сферата на отмората. С мисъл за елиминиране на негативните ефекти, които се получават при неправилна почивка, от фирма Elastic Confort създават иновативни продукти за подобряване качеството на живот. За осъществяване на иновативните проекти работи в тясно сътрудничество с експерти от различни области. Фирма Elastic Confort предлага различни технологични решения и собствени патентовани разработки, с единствената цел да се гарантира по-здравословна почивка.
Фирмата разполага със собствен отдел за иновации и развитие, който има за цел напредване в иновации, проектиране, производство и технологично адаптиране на всички усилия за предоставяне на най-добрите системи за почивка. В него специалистите разглеждат взаимоотношенията между човешкото тяло и изделията предназначени за сън. Също така марката има и сертификати за качество, които доказват високия клас на продуктите.
Една от новите технологии, която фирма Elastic Confort разработва, е именно техологията IONIZZED, прилагаща се към плата на матрака. Тази технология го прави интелигентен плат, като позволява освобождажане на аниони, за да създаде здравословна среда за сън и почивка. Благодарение на сложна изследователска работа е завършен иновативен процес, който включва микрокапсулиране на аниони и импрегнирането им към интелигентни тъкани. Тези тъкани покриват матрака и освобождават аниони благодарение на триенето, което правим с естествените си движения в процеса на заспиване и по време на сън. Анионите се разпространяват в цялата стая, увеличава се броя на аниони на кубичен сантиметър и се противовъздейства на наличието на катиони, като по този начин се създава здравословна атмосфера за почивка и здраве.

Испанската марка Elastic Confort предлага на потребителите матраци, възглавници и други продукти за съня с високо качество и на достижими цени. Екипът от специалисти се грижи за все по-добрата почивка на всички ползващи артикулите с марка Elastic Confort. По този начин те се стремят да подобрят не само съня, но и качеството на живот на хората.

Защо са толкова търсени?

Компанията разполага със собствен отдел за научни изследвания и иновации. В него специалистите разглеждат взаимоотношенията между човешкото тяло и изделията предназначени за сън. Също така марката има и сертификати за качество, които доказват високия клас на продуктите.

Качествените ядра са комбинирани със свеж и завладяващ дизайн, който хваща окото и на по-прецизните и взискателни клиенти. А различните усещания и твърдост ви дават възможност да изберете подходящия за вас модел. Някои от тях са:

  • Basic
  • Bamboo
  • Fress
  • Ionizzed

На какво да обръщате внимание според вашите потребности?

Всеки човек има индивидуални предпочитания спрямо твърдостта на матрака. Най-важно е личното усещане. То е водещ фактор, когато вземате подобно решение. Разбира се хубаво е да изслушате специалистите в областта, но най-вече се доверете на вашия усет.

Освен това друг важен момент, когато търсите нов матрак е сърцевината му. Или от какво е направено ядрото. Пружинен или непружинен модел; пенополиуретан или латекс – на тези въпроси можете да откриете отговорите от консултантите.

Защо си заслужава да бъдат купени от Brava?

При нас ще намерите най-доброто от производителите на продукти за почивка и сън. Можете да изберете между пазаруване в онлайн магазина ни и посещение на физическите ни магазини. Което и да изберете винаги разчитайте на компетентните ни консултанти.

Спете спокойно с Brava

Доставката ще извършим абсолютно безплатно – до всяко село или град в България. Сигурно, бързо и удобно пазаруване. Доверете ни се и си подарете заслужения сън.