Матраци Елите

Матраци Елите

Няма намерени продукти в тази категория

Матраци Елите

Компанията е сред първите на българския пазар, които произвеждат качествени еднолицеви и двулицеви матраци и легла. Екип от специалисти в областта работят усърдно, спрямо международните стандарти за екологичност, за да предоставят само най-доброто на клиентите си. Основната задача на фабрика за матраци ЕЛИТЕ е да радва потребителите си с комфортен сън. За това те използват само екологични материали, които отговарят на международни стандарти за опазване на здравето и екологичната безопастност.

Вземайки в предвид желанията на клиенти си, фирма ЕЛИТЕ произвеждат повече от 20 модела матраци по стандартни и нестандартни размери, както и голямо разнообразие от подматрачни рамки и мека мебел за модерната визия на Вашата спалня. Нестандартните размери се произвеждат бързо, в изключително кратки срокове. Матраците са различни по външен вид, степен на твърдост, съдържание и цена. Специалистите от матраци ЕЛИТЕ водят строг контрол на готовата продукция.

Какви са предимствата на тези матраци?

Продуктите предлагани от фирмата ЕЛИТЕ съчетават в себе си комфорт, лукс, елегантност и достъпни цени, а сред потребителите на българския пазар са се доказали с качество и стил. Материалите използвани за производството са с качество, което не отстъпва на конкурентите на българския пазар. Използваният пружинен блок "Бонел" е непрекъснат с 5 навивки на всяка пружина, освен това е с нормална плътност и гъстота, матрака не се огъва облегнат на стена повече от 25 см. В производството се влагат най-качествените видове мека термо вата, латексиран термо филц и натурален кокос, а не обикновена и тънка вата. Грамажа на латексирания филц е от съществено значение за матраците с пружини, затова в матраци Елите се използват 1000 гр/кв.м, защото той действа като по-добър изолатор. В дамаските се влагата висококачествен белгийски памучен трикотаж. Особено преплитане на нишките допринася за прекрасен въздухообмен и изключва възможност от развитие на микроорганизми, материята е приятна и нежна на допир.

„Произвеждайки нови модели матраци, ние гарантираме хармония и уют в спалнята ви. Целият ни работен процес се осмисля от това да осигурим сладък сън през нощта и усмихнато утро, за да е ползотворен денят ви“ - казват специалистите от матраци ЕЛИТЕ.

Компанията е сред първите на българския пазар, които произвеждат качествени еднолицеви и двулицеви матраци и легла. Екип от специалисти в областта работят усърдно, спрямо международните стандарти за екологичност, за да предоставят само най-доброто на клиентите си.

През 2009-та година фирмата започва да внася болнично оборудване. Сред продуктовата гама можете да намерите:

  • Болнични легла
  • Шкафчета
  • Маси
  • Кушетки

Както и много други артикули изработени от висококачествени материали. Медицинските мебели са съобразени така, че да пасват не само в болнични заведения, а и в санаториуми, спа центрове и дори в домашни условия.

Какво печеля, ако направя поръчка от Brava?

Купувайки матрак на Елите от Brava вие правите един разумен избор. Не само получавате качествен продукт на изгодна цена, а освен това сте сигурни, че ние ще изпълним доставката напълно безплатно до избран адрес в рамките на цялата страна.

Ако имате въпроси и все още не сте решили от какво имате нужда, нашите консултанти могат да помогнат. Те ще ви съдействат да направите най-точният избор спрямо вашите нужди, онлайн или в наш магазин. Доверете се на Brava и няма да съжалявате.