Матраци Голд Аполо

Матраци Голд Аполо

Няма намерени продукти в тази категория

Фирма Голд Аполо

Голд Аполо е българска марка и сертифициран производител на матраци, мека и корпусна мебел. Брандът е с наложени традиции в сектора и успешно разширява обема и разнообразието на своята продуктова линия, благодарение на високотехнологичната си производствена база. Фирма Голд Аполо, създадена през 1999 година, се намира в град Русе, на брега на река Дунав. През септември 2009 г. фирма Голд Аполо ООД успешно се сертифицира по изискванията на стандарт ISO 9001:2008 след самостоятелно разработване и внедряване на Система за управление на качеството по проект, изпълняван от 2007 г.


Производствена база и оборудване

Производствените помещения са реконструирани и оборудвани с най-модерни машини с компютърно управление на водещи в мебелния бранш компании - HOMAG, BIESSE, HOLZHER, WEEKE, SPUHL, MAMMUT. Четири самостоятелни производства се разполагат на 50 000 м2 - производство на мебели от ламинирани плоскости, производство на мека мебел, производство на еднолицеви и двулицеви матраци, производство на пружинни пакети тип Bonell.

В продуктовото портфолио на Голд Аполо място намира голяма колекция от еднолицеви и двулицеви модели, както пружинни, така и от пяна. Всички изделия са произведени от безвредни материали, които отговарят на потребителските изисквания и международните екологични стандарти.
Еднолицевите матраци са удобни, ортопедични и с отлично качество. При типа „Бонел“ отличителна характеристика е усилването на пружинния пакет с метална рамка, благодарение на която се осигурява стабилност, устойчивост и здравина на матрака. Чрез допълването на слоевете филц и висококачествена дамаска се постига обезшумяване и търсеното удобство и комфорт по време на сън и почивка.
При двулицевите матраци компанията залага на новите тенденции и технологии в производството на тези продукти, предоставяйки голямо разнообразие за правилен избор. „Покет спринг“, пружинен пакет „Бонел“ или полиуретанова пяна - независимо от избора си гарантирте спокоен сън през различните годишни сезони. Всички артикули са синоним за швейцарско качество на разумна цена.
Мисията на фирма Голд Аполо е да изгради модерни производствени цехове за производство на мебели с оптимално съотношение качество-цена на мебелите и постигане на висок производствен капацитет с цел повишаване на конкурентноспособността на пазара за мебели и матраци и задоволяване на разнообразните нужди на своите потребители.

Пет признака, че тялото ви се нуждае от нов матрак

  • Ставате по-уморени отколкото сте си легнали.
  • Изпитвате болки в гърба или кръста.
  • Въртите се прекалено много по време на сън.
  • Често ви се доспива през деня.
  • Усещате бучки и неравности, когато си легнете.

Защо пестите, пазарувайки в Brava?

Brava предоставя възможността да изберете всичко необходимо в областта на съня, само с няколко кликвания на мишката. Докато си почивате вкъщи с любимите хора можете да разгледате нашите категории с продукти. Ако имате нужда от съдействие се обърнете към нашите консултанти, които са винаги усмихнати и готови да ви помогнат. А когато направите своя избор знайте, че ще доставим всичко до избрано от вас място в рамките на страната. И това ще се случи без да заплащате нищо за доставка. Изберете най-сигурния и лесен начин, за да си осигурите съня, който заслужавате.