Матраци Хегра

Матраци Хегра

Няма намерени продукти в тази категория

Матраци Хегра

Фирма “Хегра Д” ООД е наследник на богатите традиции в мебелното производство на “Мебел Ком” - Ямбол. “Хегра Д” ООД е фирма, специализирана в производството на еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци,  легла и спални, както за бита, така и за хотелско обзавеждане. Изделията съчетават в себе си перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в производството им, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства. Производството на матраци се базира на модерна поточна линия на швейцарската фирма “Шпул”. Съобразени са модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака - здравословен и спокоен сън.

Продукти с марка Хегра

В производството се залага основно на традиционната за българския пазар пружинна система тип „Бонел”. Матраците с такава конструкция от еластични спирални пружини са със силно изразена здравословна ортопедичност, но запазващ се пружинен ефект. Предлага се и навлязлата през последните години тип „Pocket springs” система, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф. Тази съвременна пружинна система гарантира още по-голям комфорт и удобство, а също така и несравним анатомичен ефект. Широката продуктова гама се дължи на използването на разнообразни материали. В тях ще откриете висококачествени артикули изработени не само от пружини, но и от пенополиуретан, мемори пяна, кокос и латекс. Различните комбинации ви предоставят възможност за по-голям избор. Фирма Хегра изработва богато разнообразие от матраци, топ матраци, легла и спални не само за бита, но и за хотелско обзавеждане.

С традиции и отговорност към българския пазар продуктите създадени от фирма “Хегра Д” ООД  удовлетворяват нуждата от пълноценен и спокоен сън. Благодарение на високите стандарти поддържани от компанията изделията се изработват не само за кратко време, но и с високо качество. Това прави марката една от предпочитаните сред потребителите.

 Как правилно да изберем материала, от който е направено ядрото?

Пружинно или непружинно ядро? Почти всеки човек, който е изправен пред такъв избор се чуди каква е разликата. Повечето хора са свикнали на сърцевина от първия тип. И има такива, които трудно биха преминали към нещо различно. Точно за тях са моделите на Хегра.

Как Хегра може да ви помогне с избора?

Сред моделите можете да намерите разнообразие от усещания. Широката продуктова гама се дължи на използването на разнообразни материали. Всички те са екологосъобразни и с доказани противоалергични свойства. Ето и няколко от колекциите им:

  • SenSus
  • Релакс
  • Класика
  • Джуниър

Серията “SenSus” е създадена с „усещане за смисъл”. Тук се включват луксозни продукти, високотехнологични и с внимание към всеки детайл.

Защо в Brava пазарувате най-изгодно?

От момента на вашата поръчка вие не трябва да се тревожите за нищо. Ние ще се погрижим всичко да бъде при вас в уговорените срокове, а доставката ще извършим напълно безплатно. Не само за София, а за цялата страна. Винаги можете да разчитате и на консултантите в магазините ни, които със своя индивидуален подход към всеки клиент ще направят всичко възможно, за да се чувствате специални и удовлетворени.