Матраци Latexeco

Матраци Latexeco

Няма намерени продукти в тази категория

 

Фирма Latexeco

Матраци Latexeco е фирма занимаваща се с производството на изцяло латексови и мемори матраци. Фирмата е основана през 2004 година като основният и предмет на дейност е внос на пенолатексови суровини от Европейския съюз. От 2006 година поради големия интерес на потребителите за продукти за спалнята от пенолатексов материал, фирма Latexeco се ориентира в производството на матраци, топ матраци и възглавници от пенолатекс, в основата на които е заложен латексов материал. Фирмата се развива с високи темпове въз основа на качествените продукти, които произвежда. Матраци Latexeco заслужават внимание, защото са изработени от напълно безвреден биоразградим продукт. С изключително внимание и грижа за човека, българският производител предлага най-добрите изделия на своите потребители.

Продукти с марка Latexeco

Фирма Latexeco предлага голямо разнообразие от двулицеви матраци, топ матраци и възглавници от пенолатексова пяна, мемори пяна и гел пяна.
Пенолатексовите матраци предоставят уникално усещане за комфорт и удобство. Мигновено отговарят на формата на тялото, като се гарантира правилното положение и подкрепа на гръбнака. Осигуряват отлична циркулация на въздуха и отлично регулиране на температурата. Матраци Latexeco не са топло чувствителни и запазват качествата си при всяка температура. Оказват по-малко напрежение върху тялото, което води до по-малко въртене и нагласяне, а в резултат на това ви осигурява спокоен и подмладяващ сън.
Фирма Latexeco се стреми да откликне и на нуждите на най-взискателните потребители, затова предлага иновативни матраци с мемори пяна и гел мемори пяна. Мемори пяната е температурно-чувствителен материал, който се размеква, от температурата на тялото. С други думи, става по-мек, когато лежите на него поради телесната температура, същевременно с това ви осигурява превъзходен въздушен обмен, което позволява предотвратяване на неприятното усещане за горещина. Мемори ГЕЛ пяната пък от своя страна оформя себе си по тялото на всеки отделен потребител във всички възможни посоки, спомагайки за поддържане на телесната температура на постоянно по-ниско ниво.
Уникалната структура и естеството на материалите, от които са направени матраци Latexeco не позволяват растежа на бактерии и акари. Всички матраци и топери са окомплектовани с луксозна дамаска, обработена против бактерии и акари, на белгийската фирма DesleeClama. Продуктите Latexeco носят облекчение в напрегнатите мускули на цялото тяло, осигуряват ортопедична опора на гръбнака, помагат за нормализиране на кръвообращението и не на последно място са гаранция за дълбок сън.

Човек не може да живее без сън. Пълноценният сън ободрява и дава сили на тялото и духа. Неспокойният сън води до събуждане в лошо настроение, депресия, възникване на здравословни проблеми с метаболизма, отслабване на имунната система.

Защо изборът на удобен матрак е толкова важен?

Матраци Latexeco заслужават внимание, защото са изработени от напълно безвреден биоразградим продукт. С изключително внимание и грижа за човека, българският производител предлага най-добрите изделия за Вас.

Гарантираното удобство се дължи на:

  • Уникалната молекулярна структура на пенолатекса, позволяваща до 200% разтягане без да промени характерните си качества.
  • Приемането на формата на тялото и така то заема правилно положение и гръбначния стълб е изправен.
  • Отлична въздухопропускливост и регулиране на температурата.
  • Нечувствителност към топлината, осигуряваща запазване на качествата на матрака при всяка температура.
  • По-малък обратен натиск върху тялото, водещ до по-малко време за нагласяне преди заспиване, а в резултат получавате спокоен и подмладяващ сън

Какво разнообразие от матраци Latexeco можете да откриете в Brava?

Разнообразните артикули и размери, които Brava предлага, могат да отговорят на Вашите желания. Удобни, дишащи, недеформиращи се, и с уникално усещане. Като добавим и достъпната цена, Вие ще имате всичко необходимо за спокоен сън и релаксираща почивка.

Защо избирайки Brava, правите правилен избор?

Независимо дали сте решили да пазарувате в онлайн магазина ни или в нашите физически магазини, за нас е важно да бъдете максимално доволни и улеснени в пазаруването си. При колебания в избора си, винаги можете да попитате консултантите на Brava. Те ще Ви окажат съдействие и ще Ви помогнат да направите правилен избор. Доставката ще изпълним напълно безплатно, където и да се намирате в България. Изберете удобното и спокойно пазаруване с Brava.