Масажиращи матраци

Няма намерени продукти в тази категория

За да се събуждате с усмивка всяка сутрин, за да сте здрави и жизнени е необходимо сънят Ви да е дълбок и с продължителност минимум 8-9 часа. За целта, матракът, на който спите, трябва да е удобен и масажиращ. Какво означава това и какви са допълнителните му отличаващи го особености ще разберем по-долу.

Какво представлява масажиращата система в матрака

Освен показателите, характерни за всеки аналог на този продукт, тук имаме и електронна система за висококачествен вибрационен масаж. Тя се състои от мощен електродвигател и специални движещи се механизми. Благодарение на наличието на полиуретановата пяна с клетъчна структура пък се постига невероятен ортопедичен ефект и адаптивност към формите на човешкото тяло.

Вграденият електронен масажор с дистанционно управление осигурява както цялостен, така и частичен масаж, водещ до успокояване на натрупалото се в мускулите напрежение, подобрява кръвообращението и чувството на отпочиналост.

Допълнителни характеристики които ги отличават

Вътрешният пълнеж равномерно ще разпредели натоварването върху пружините и ще Ви предразположи да се чувствате удобно и комфортно, адаптирайки се по извивките и обгръщайки цялото Ви тяло. А нежният масажен ефект ще Ви отпусне и мигновено ще повиши нивото на комфорт, докато релаксирате. Това неминуемо ще доведе до по-здравословен и дълбок сън през нощта.

От контролния панел можете да контролирате интензивността на процеса или зоните, където да се извършват. Допълнително, тук получавате и магнитотерапия, чрез специалните излъчватели, а нагревателните елементи ще Ви направят една страхотна, отпускаща термотерапия.

Предимства да изберете Brava.bg

При нас онлайн се предлагат множество разновидности на масажни матраци и то с продължително гаранционно обслужване на достъпни цени. Ако ни се доверите, Ви очакват следните предимства:

  • невероятно изгодни регулярни промоционални оферти;

  • винаги голямо разнообразие от разновидности;

  • специалисти с дългогодишна практическа дейност в областта, готови по всяко време да Ви съдействат с покупките и подбора на правилното за Вас решение;

  • множество отделни филтърни системи за добавяне на различни критерии, позволяващи Ви за секунди да видите само продуктите, съответстващи на предпочитанията Ви;

  • възможност за физическо изпробване на много от продуктите директно в някой от физическите ни магазини в цяла България;

  • покупки дори и по време на движение чрез любимото Ви мобилно устройство, поради повишената адаптивност на сайта ни към малките екрани.

Заповядайте в специалната ни категория и разгледайте, а ако възникнат въпроси или проблеми с подбора, задължително се свържете с нас. Очакваме Ви!