Матраци Stepin2Nature

Матраци Stepin2Nature

Няма намерени продукти в тази категория

  

За Stepin2Nature

Началото на Stepin2Nature започва с една романтична история, в потвърждение на тезата, че любовта ще спаси света. Тя ни променя, окрилява, дава ни смелостта и куража да мечтаем, да преоткриваме света, да творим и създаваме чудеса. Вярваме, че любовта ни кара да се чувстваме по-щастливи, по-успешни, да сме здрави и да повярваме в себе си. Любовта провокира човешките възможности и води до развитие и прогрес. Живеейки в свят, динамичен и постоянно променящ се, ние имаме нужда да намалим ежедневния стрес и напрежение и да се погрижим за здравето си. Приемайки това предизвикателство лично и като своя кауза, един мъж се посвети на идеята да намери начин или средство, за да помогне, да успокои от всекидневния стрес и напрежение, да осигури безгрижен и възстановяващ сън. След продължителни проучвания разбра за благотворното въздействие на някои минерали върху цялостното био-физиологично състояние на човешкия организъм, за постигане на оптимален енергиен баланс и забавяне процесите на стареене на клетките.

Първи стъпки към Природата

“Нека заедно поканим Природата в нашия дом.” А това вече е възможно със Stepin2Nature – не просто матрак, а сбъдната мечта за по-добър сън и по-добър живот.

Stepin2Nature отговаря на шестте основни фактора за качествен сън: комфорт, поддръжка, здравословна среда, температура, липса на миризми и добра циркулация на въздуха в матрака. Иновативен продукт, в който са съчетани най-добрите материали и съвременни технологии. Правилната комбинация от различни видове пяна, обогатена с природни минерали, въздействат благоприятно на съня, възстановяват енергийния баланс и премахват стреса, както и йонизират въздуха и го пречистват. Благодарение на използваните минерали, видовете пяна, са с естествена антибактериална и антиакарна защита.

 С какво са добри?

Производителят Stepin2Nature предлага единствен добре балансиран матрак, който може да осигури здравословна среда за сън, да се погрижи за добрата позиция на тялото и да прогони безсънието.

Използваните минерали са:

•    Шунгит и Кокосова вложка -  минерал, който предпазва от вредните електромагнитни  въздействия, на заобикалящите ни устройства.
•    Зеолит - задържа и неутрализира вредните вещества. По този начин той работи като постоянно действащ въздушен филтър.
•    Турмалин - минерал, който има постоянно електромагнитно поле и отделя отрицателно заредени йони.

СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО:

  

Как да изберете правилният за Вас?

Комфортният матрак е важен както за добрия сън, така и за да се чувствате отпочинали и бодри. Препоръчително е да изслушате специалистите в областта, но най-вече се доверете на Вашия усет.

Защо да изберете Brava?

Компетентните ни консултанти ще Ви помогнат да изберете здравословното решение за Вашия сън. Пазарувайте в нашите магазини на място или в онлайн магазина ни. Като сте готови с избора си, ние ще го доставим безплатно до всяко село или град в цялата страна. Осигурете си комфорт с Brava!


ПОДАРЕТЕ СИ СПОКОЕН И ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН - 100 ДНИ ТЕСТОВ ПЕРИОД


Условия за тест период и връщане на матрак Stepin2Nature:
Предоставеният тест период ви осигурява възможността да използвате сто дни и нощи матрака, за да откриете, че сте направили правилния избор. В случай, че матракът не оправдае очакванията ви, матраци Stepin2Nature ще ви възстановят цялата сума и ще вземат матрака напълно безплатно от вашия дом.