Медицински матраци

Няма намерени продукти в тази категория

Поради повишения процент страдащи от дискова херния и проблеми с гръбнака, придружени от големи болки, бяха разработени медицински матраци със специална разтягаща система. Какво представлява тя и как действа, предоставяната от нас гаранция и за кои хора са предназначени ще обясним в следващите редове.

Какво трябва да знаем за медицинските матраци

Благодарение на напречно издадените срещуположно насочени оребрения на полиуретановата пяна, при лягане по гръб, под въздействието на собственото Ви тегло, те оказват лек разтягащ ефект върху гръбначните прешлени. Така се освобождава натрупалото се напрежение и се отпуска мускулатурата, постепенно възстановявайки пълноценното си функциониране. От друга страна, тези оребрения са разположени по цялото Ви тяло и при движението по време на сън, те масажират всички контактни точки.

С оглед на множеството провеждани клинични проучвания и тестове са изготвени готови решения с 6 степени на действие, в зависимост от възрастта на пациента. Масажът се извършва изцяло и едновременно върху краката, гърба, врата и главата. По този начин Вие сутрин се събуждате отпочинали и с перфектно кръвообращение, без пукания на прешлените и без болки.

Гаранция

Гаранционното обслужване е в продължение на две години и е предоставено от официалните представители и доставчици за страната ни. След покупка в комплект Вие ще получите цялата необходима придружаваща продукта документация. В нея ще бъдат указани продължителността на услугата, както и всички условия за изпълнение от страна на потребителя и производителя и мястото за гаранционното обслужване.

Наличие на размери

В продуктовия ни асортимент се предлагат стандартни единични решения с параметри от 80х200 до 90х200 см или двойни, започващи от 100х200 см до 200х200 см. Разбира се, доставяме и по-нестандартно по размери предложение, чийто показатели са 40х155 см. То е подходящи за един човек и притежава специфична оребрена структура за ефективно масажиране на цялото тяло.

За кои хора са подходящи

Предимно са предназначени за хората, страдащи от хронични остри болки в областта на гърба и гръбначния стълб. Подходящо облекчаващо решение са и за трудноподвижните потребители, изпитващи затруднения да клякат или да се навеждат напред. Пациентите с подобни оплаквания обикновено се вместват във възрастовата група от над 40 г. Разбира се, за съжаление, винаги има и изключение и понякога описаните симптоми се проявяват и сред младежите, дори и децата.

За да се уверите във високото качество и ефективност на предлаганите от нас медицински матраци, заповядайте онлайн на Brava.bg Тук Ви очаква отлично обслужване и спиращи дъха цени. Предпочитайки да пазарувате от нас ще получите още:
бърз и обслужващ персонал;
професионални оператори за клиентска поддръжка, готови да съдействат по време на избора, покупките и да отговорят на свързаните с дейността ни въпроси;
само висококачествени продукти и изгодни търговски и ценови условия;
бързи доставки с възможност за преглед и тестване на пратката преди нейното заплащане;
възможност за покупка на лизинг с 0% оскъпяване.

Очакваме Ви!