Матраци от Магазини Брава

Нашите магазини
0 Сравни
0 продукта
0893 049 541, 0899 918 405
Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч

Безплатна доставка за цялата страна

Матраци от Магазини Брава

Безплатна доставка за цялата страна

Дървена или метална подматрачна рамка да купите

петък, 7 януари 2022 г. 12:24:05 Europe/Sofia

Не се притеснявайте в случай, че не знаете за какво служат подматрачните рамки. Ако не сте имали двулицев матрак, то липсата ви на запознатост е напълно разбираема. Предназначението на подматрачните рамки е недвусмислено. Те помагат и благоприятстват по-дългия живот на матрака ви. Двулицевите матраци се нуждаят от подматрачните рамки.

Благодарение на тях можете да използвате и двете страни на матрака си – например за през лятото и зимата. Това значително ще подобри качеството на съня ви, а и ще запази първоначалния търговски вид на матрака, който се проветрява много по-добре, когато подматрачна рамка е налице.

Без съмнение ще спите много по-комфортно и спокойно. Заслугата е изцяло на специалните пружиниращи елементи, които са разпределени равномерно по цялата повърхност. Благодарение на тях, тежестта на тялото се разпределя също равномерно, което не позволява на мускулите да застават в неправилно положение.

Метални и дървени рамки

Именно тези видове са най-добре познати и търсени на пазара у нас. Предимствата им са не едно и две. Важно е да прецените оптималната за вас по начин, който да ви остави доволни от покупката накрая. Металните се смятат за по-здрави и стабилни. Разлики са налице не само заради външния вид, но и заради функционалността на двата вида.

Като издръжливост и двата варианта са надеждни, единствено трябва да имате предвид, че височината на профила на дървените подматрачни рамки е по-голяма около 6-7 см, в случай, че леглото ви има някакво ограничение.

Както дървените, така и металните подматрачни рамки могат да се ползват с механизъм. Когато става дума за ламели, по принцип те се правят от еластичен дървен материал, най-често това е бук.  Издръжливи и в максимална степен устойчиви на деформации тези подматрачни рамки ще можете да използвате много дълго време. Благодарение на отличната им функционалност ще можете да си осигурите отмора и пълноценен сън. Независимо дали тежите 60 или 150 кг ламелите ще издържат и ще разпределят натоварването по начин, който да предвиди максимален комфорт и уют по време на спане.

Ако сте от онези хора, които прекарват свободното си време в леглото, четейки или гледайки телевизия, най-добре да заложите на подматрачни рамки с опции за повдигане на главата или краката.

В сайта brava.bg можете да намерите модели на доказани марки като:

  • Нани
  • Isleep
  • ТЕД
  • Парадайс
  • РосМари
  • Tempur и др.

Забравете за болките в гърба и мускулните и купете рамка, която да гарантира необходимата стабилност на матрака. Изберете я от нашия сайт още сега.

Изберете телефон
0893 049 541 0899 918 405
Работно време: Понеделник-Неделя: 10:00-19:00 ч