ФЪН ШУЙ за спокоен сън

Древното китайско изкуство е посветено на хармонизирането на енергията в пространството, но освен това позволява на хората да работят върху себе си, защото „къщата е огледало на душата“. Дори кратък престой в дом, в който енергията не се движи свободно, може да предизвика главоболие, неспокоен сън, нервност, напрежение. Ако спите зле и не успявате да си починете, опитайте да промените спалнята според правилата на древното изкуство Фън Шуй, така че отново да намерите спокойствие и душевна лекота.


 

Джанлуиджи Буфон се присъедини към семейството на  MAGNIFLEX


Вратарят на италианския национален отбор е новото лице на Magniflex.
Той е сам сред противниците, сам пред изстрела на другия отбор, сам в защитата, сам под слънцето, сам в мъглата, сам в студа, само под силния дъжд, сам като вратар, сам като герой.

ПРИВЕТСТВАМЕ КАПИТАНЪТ НА „АДЗУРИТЕ“ - ДЖАНЛУИДЖИ БУФОН В СЕМЕЙСТВОТО MAGNIFLEX!


 

     Сънуването будни подпомага креативността

    Осъзнатите, още ярки или ясни сънища, представляват сънища, в които сънуващият е наясно, че сънува, може да контролира съня и да участва  активно във въображаемите преживявания. Осъзнатите сънища могат да бъдат изключително живи и реални в зависимост от степента на самоосъзнатост на сънуващия по време на съня. Изглежда като виртуална реалност и се случва в главата на сънуващия.

    Нови проучвания на учени от университетите в Берн, Линкълн и Хайделберг сочат, че е възможно това състояние на буден сън да се      „използва" за креативни дейности и дори за подобряване на физически способоности. Обяснението, което специалистите дават е, че в моментите на буден сън мозъкът се намира в състояние, в което контролът на рационалността е отслабен и това позволява по-волни асоциации на съзнанието и креативно мислене.